19 de idei pentru Ziua Îndrăgostiților

Ar putea fi frig afară, dar dragostea o porti in suflet. Iarnă este un prilej pentru relaxare cu o carte bună, o pătură confortabilă, o ciocolată caldă și, desigur, cei dragi.

Între vremea rece, care ne aduce mai aproape și apropierea Zilei Îndrăgostiților, nu există un moment mai bun al anului pentru romantism.

Poate fi dificil să planifici o întâlnire romantică în mijlocul iernii, mai ales dacă vrei să faci ceva mai puțin obișnuit. De aceea am vrut să împărtășesc câteva dintre ideile mele preferate de iarnă.

Indiferent dacă îți place să stai acasă sau să ieși, dacă eșți un planificator sau ești mai spontan, cu un buget sau cauți să te răsfeți, aici sunt cateva idei unice de a reaprinde scânteia dragostei de Ziua Îndrăgostiților!

Recreați prima vostră întâlnire

S-a petrecut la cină sau la un film? Faceți o rezervare (puncte bonus dacă vă amintiți la ce masă ați stat), apoi închiriați filmul și amintiți-vă cum a fost când v-ați îndrăgostit.

Mergeți la o vânătoare de comori

Faceți o listă a amintirilor preferate, apoi revizuiți unele dintre locurile speciale pe care le-ați avut împreună. Crează indicii pentru partenerul tău, astfel încât să poată ghici unde vă îndreptați în continuare.

Gătiți ceva dulce împreună

Este mult mai distractiv decât să mănânci mâncăruri  cumpărate de magazin. Dacă va simțiti aventurosi încearcati o nouă rețetă și gățiți cină împreună.

Poți să cumperi și o pizza congelată ca un plan de rezervă!

Planificați o noapte de film la drive-în.

O rezervare pentru cină poate fi greu de obținut pentru Ziua Îndrăgostiților, așa că de ce să nu împachetezi pentru picnic și să te îndrepți spre drive-în pentru o alternativa amuzantă la cină și la un film.

Învață salsa

Participând împreună la un curs de dans, veți stimula mintea, vei ridică nivelul endorfinelor și se va (re)aprinde o poveste de dragoste – în plus, veți învăța o nouă abilitate sexy (sau cel puțin veți râde încercând)!

Luați-va o cameră cu vedere panoramica

Bucurați-vă de o noapte la hotel, chiar dacă este in apropiere. Comandați room-service, bucurați-va de priveliște, faceți o baie fierbinte, și bucurați-vă de un timp prețios împreună.

Schimbarea peisajului vă va ajută să vă destindeti și să vă relaxați unul în compania celuilalt.

Vizitați un muzeu sau o grădină zoologică

Mersul de mână prin sălile unui muzeu de artă sau la o grădina zoologică locală poate fi  romantic. Veți avea multe de împărtășit și puteți întoarce privirile celor care vă urmăresc atunci când aveți nevoie de o pauză!

Bucurați-vă de masaj

Nimic nu întrece o zi la spa, cu excepția cazului în care este o zi la spa cu drăguța ta. Ziua Îndrăgostiților este o scuză excelentă pentru a vă răsfăța puțin împreună.

Îmbrățișați-va sub stele.

Așezați niște scaune în curtea, improvizati un bar sau faceți o plimbare pe la țară și holbați-va la stele de pe capota mașinii. Asigurați-vă că luați niște pături, și va veți simțiți confortabil în timp ce admirati stelele.

Ducet-va la patinaj sau săniuș

Ducet-va la patinaj sau săniuș. Va veți simți că niște copii din nou!

Creați un album foto împreună.

Transformați fotografiile preferate într-o operă de artă pe care o veți avea pentru totdeauna.

Este un mod minunat de a sărbători dragostea voastră și va veți distra uitându-va la toate aventurile pe care le-ai împărtășit.

Faceți o listă de fantezii romantice.

Petreceți puțin timp gândindu-vă la toate lucrurile pe care ați dori să le faceți împreună, indiferent dacă călătoriți, învățați o abilitate sau în final mergeți la restaurantul pe care ați vrut să-l încercați. Mai apoi, planificati indeplinirea viselor.

La karaoke e fun

Prostiți-va puțin și faceți-o în mod repetat cântând și dansând melodiile preferate.

Dacă nu va pricepeți la cântat, îndreptăți-va spre bar si incercati un shoot dublu. Apoi să vezi!

Provocați-va la un concurs de gătit

Alegeți o rețetă simplă, cum ar fi pizza sau brânză la grătar, puneți-vă amprenta pe ea, apoi încercați reciproc creația.

Veți obține puncte bonus dacă veți prezența felul de mâncare unul altuia că într-un concurs, explicând viziunea dvs. și orice provocări cu care v-ați confruntat în timpul gătitului.

Vizionați un film străin fără subtitrări

Încercați să va dați seama ce se întâmplă și să va creați propria poveste. Va fi mult mai distractivă interpretarea acțiunii filmului decât să urmăriți subtitrările!

Urmariti un spectacol de comedie. Ieșiți în oraș și împărtășiți un spectacol improvizat sau stand-up.

Divertismentul live este întotdeauna o schimbare amuzantă față de o noapte la un film.

Un desert la un restaurant fantezist

Mâncați o cină mai ușoară la domiciliu și apoi ieșiți pentru un tratament special cu dulciuri (inclusiv șampania, desigur). Este mult mai accesibil decât cină, și cu siguranță mai dulce!

Faceți un tur de degustare

Nu te limita la un singur restaurant. Plecați într-o aventură culinară și încercați o varietate de mâncăruri și băuturi locale.

Înscrieți-vă pentru un tur al alimentelor sau creați-vă propriile alimente bazate pe recenzii online.

O plimbare romantică

Nu toate plimbările lungi trebuie să aibă loc pe o plajă. Îmbrăcați-vă, turnați-va niște ciocolată caldă  făcută acasă în căni de călătorie și la drum.

Priviți orașul ca și cum l-ați vizita pentru prima dată, ați traversa traseul local de drumeții sau ați rătăci în jurul unui cartier pe care nu l-ați vizitat niciodată.

Care este întâlnirea ideală? Mi-ar plăcea să vă aud ideile, deci vă rugăm să le împărtășiți în comentarii!

Sper că această listă te-a inspirat pentru Ziua Îndrăgostiților.

Happy Valentines!

happy valentines day

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general