Cum sa Fii Fericit

Fericirea este o experienta personala. Intr-un fel, am putea spune ca si viata e tot asa.

Evoluam prin prisma experientelor. Chiar daca exista multa suferinta in viata noastra, totusi putem pastra o atitudine pozitiva.

Conditia de baza este satisfactia si abundenta. Chiar daca banii nu sunt un panaceu, viata devine complet inacceptabila daca nu sunt bani.

Cand unei persoane ii lipseste siguranta materiala de baza, fericirea iese din discutie!

Prin urmare, conditia de baza a fericirii este sa castigi suficient cat sa traiesti confortabil.

Cand ai resurse materiale mai bune, iar asteptarile iti sunt potrivite, fericirea ti-e la indemana.

Sanatatea Mentala

Fericirea este o experienta psihologica pozitiva. Cu o atitudine pozitiva, o minte deschisa si un caracter vesel vei avea mai multa energie cu care sa gestionezi probleme si obstacole.

back to menu ↑

Sanatate Fizica

Sanatatea fizica este, intr-un fel, o chestiune de noroc. Ne nastem mai mult sau mai putin sanatosi. ADN-ul, bolile pot afecta oarecum starea generala de bine. Dar exista fericire si pentru persoanele ce sufera de o boala, chiar daca este una grava.

Daca esti satisfacut de starea ta de sanatate si te simti bine in corpul tau, atunci creste probabilitatea sa fii fericit.

back to menu ↑

Efecte Psihologice

Sa razi de ghinionul altor persoane, sa invidiezi succesul altcuiva, sa-ti faci planuri marete cu putine abilitati, iata cateva piedici in calea fericirii.

Fericirea este abilitatea de a-ti accepta starea de fapt si de a-ti infrunta propriile experiente de viata cu sinceritate , fara sa te plangi.

back to menu ↑

Relatiile Interpersonale

Interactiunile sociale armonioase te ajuta sa fii o fiinta cu adevarat fericita.

Intreaba-te daca ai o relatie sincera cu sufletul pereche, ai prieteni intimi cu care te ajuti reciproc. Fa ceva in privinta asta.

back to menu ↑

Familia

Familia este foarte importanta pentru noi toti. In sanul familiei, oamenii sunt mai capabili sa gestioneze presiunea si se pot relaxa mai nestingheriti.

Daca atmosfera din familie este armonioasa si relaxata, te vei incarca continu cu sentimente si emotii placute.

back to menu ↑

Mediul

Cand o persoana traieste intr-un mediu social civilizat ii este afectata in mod spontan fericirea. E logic ca nu poti fi fericit cand toti din jur sufera.

back to menu ↑

Acceptarea de Sine

Sa fii capabil sa iti recunosti propriile avantaje si sa iti tolerezi punctele slabe si sa fii capabil sa adopti o atitudine pozitiva fata de tine insuti este un lucru matur.

O atitudine de acceptare de sine ajuta oamenii sa se autodepaseasca.

back to menu ↑

Scopurile si Valorile Personale

Cand o persoana are convingerile clare, isi defineste foarte usor directia si pozitia in viata. Va sti ce vrea si va cunoaste valoarea si semnificatia a ceea ce face. Va trece mai usor prin sarcinile de rutina zilnica si va fi mai dispusa sa intampine ziua de maine cu incredere.

back to menu ↑

Atitudinea Pozitiva

O atitudine pozitiva te ajuta sa infrunti viata in mod pozitiv si sa consideri fiecare piedica un mod de a invata ceva nou.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general