Cel mai frumos cadou de nunta

Nunta este o sarbatoare imensa in viata celor doi miri, in care se antreneaza gradat toti invitatii prezenti la nunta, de la rudele apropiate, pana la prieteni, amici si cunostinte.

Unul dintre momentele speciale este reprezentat de oferirea cadourilor, de catre ambele parti: se ofera cadouri din partea invitatilor pentru miri, si viceversa.

Avand in vedere faptul ca bucuria evenimentului nu consta in extravaganta materiala, fiecare familie ofera daruri in functie de posibilitatile financiare si in mod uzual se inmaneaza in plicuri albe, discrete si rafinate.

mireasa fericita

Daca doriti sa optati pentru un dar sub forma de obiect este recomandat sa alegeti articole de aparatura electrocasnica, accesorii decorative pentru noua casa, sau daca bugetul este nelimitat se poate ajunge la oferirea unor vacante in strainatate sau chiar o masina.

In anumite regiuni este emblematica oferirea unor mici atentii pentru toti invitatii prezenti la nunta.

Cuplurile aleg sa daruiasca un cadou simbolic, frumos ambalat, uniform pentru toata lumea, sau din contra, opteaza pentru particularizare: accesorii pentru domnisoare si cavaleri de onoare, obiecte speciale pentru nasi si invitatii mai in varsta.

mireasa

Obiectivul cadourilor este de a sublinia aprecierea dumneavoastra fata de invitatii prezenti la acest eveniment festiv, de aceea nu conteaza gradul de personalizare, cromatica sau dimensiunea cadoului, ci semnificatia centrala, recunostinta, si emotia momentului in care aceste daruri se inmaneaza fiecaruia in parte.

Pe de alta parte, cadourile oferite mirilor sunt o piatra importanta in temelia unei noi vieti in doi, simbol pentru toate gandurile bune pe care doriti sa le transmiteti mirilor.

[products limit=”24″ columns=”3″ visibility=”featured” ]

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general