Ghidul cadourilor de la Harry Potter și ideile unice pentru chipul lui Potter!

Harry Potter poate că a fost lansat cu ani în urmă, însă relevanță și popularitatea lui sunt încă incontestabile.

Pe măsură ce o nouă generație de iubitori de Harry Potter apar, este probabil să știi pe cineva care este un fan Harry Potter.

Din fericire, aceasta vă oferă o listă aproape nesfârșită de oportunități de cadou de la Harry Potter!

De la cărți și filme, până la îmbrăcăminte, accesorii, jocuri și multe altele, există atât de multe de ales când vine vorba de lumea vrăjitorilor.

Dacă faceți cumpărături pentru cineva care este un mare fan Harry Potter, dăruirea unui cadou tematic este o alegere excelentă. Nu ești sigur de unde să începi?

Suntem aici să te ajutăm!

Ghidul nostru pentru cadouri Harry Potter te va călăuzi. Indiferent de vârsta persoanei pentru care faci cumpărături, fi sigur că vei găsi cadoul perfect pe care ei îl vor adăuga cu plăcere la colecția lor – nu este necesară pălăria magică!

Dacă personal nu ești un fan al seriei, facilităm găsirea cadoului perfect.

10 lucruri de luat în considerare atunci când cumperi un…

cadou Harry Potter

Faci cumpărături pentru un fan al lui Harry Potter? Găsirea cadoului potrivit poate fi puțin dificilă, dar avem sfaturile potrivite pentru a te menține pe drumul cel bun!

1. Ține minte personajul lor preferat

Un punct de plecare important atunci când te gândești la darul perfect este să cunosti personajul lor preferat.

Ei sunt fani Harry Potter? Le place simțul umorului lui Ron? Partea întunecată a lui Snape? Sunt în secret un fan Voldemort?

Știind cine este preferatul lor îți vei putea restrânge  cadourile care vor evidenția personajul lor preferat (sau personaje – te vedem ca pe fratele geamăn al lui Weasley!)

cadouri Harry Potter

2. Determinați ce articole au deja

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l încerci și de care să ți cont este ce articole au ei până acum.

Dacă sunt un mare fan al lui Harry Potter, sunt șanse să aibă deja cel puțin câteva articole memorabile sau alte articole.

Adăugarea la colecția lor este o idee grozavă, dar nu dorești să adăugi aceleași articole pe care le-au primit deja! Consultă-te cu prietenii sau membrii familiei pentru a afla sigur că nu au deja articolul pe care te gândești să îl cumperi.

3. Nu râde de pasiunea lor pentru trilogie

Orice cadou pe care îl cumpări ar trebui să sărbătorească dragostea lor pentru trilogie, nu să o ridiculizeze! Fanii lui Harry Potter sunt foarte dedicați și dacă ești la fel de dedicat sau nu, nu contează, darul este pentru ei! Asigură-te că este ceva ce vor iubi cu adevărat și se vor bucura de folosirea / purtarea / citirea / vizionarea – ați înțeles voi!

4. Gândește non-conformist

Sunt mult mai mulți în trilogie decât Harry Potter. Harry este grozav, dar există mult mai mult! Un cadou cu adevărat special este unul care nu pare obișnuit și este mai personalizat pentru interesele individului. Îți ia ceva timp pentru a descoperi ceea ce le place cel mai mult despre serie și pentru a da un cadou care într-adevăr sărbătorește asta!

5. Experiențele sunt la fel de distractive

Există o mulțime de experiențe tematice cu Harry Potter și toate sunt incredibil de distractive. Dacă nu ai bugetul pentru a-ți duce prietenul sau membrul familiei în World Wizarding of Harry Potter, există o mulțime de alte evenimente pe care le-ați putea alinia, ca parte a cadoului lor. Există întotdeauna un tur al barurilor, nopți de trivia și nopți de filme care se întâmplă să fie cu temtică Harry Potter. Acordând timp pentru a găsi evenimentul (și oferindu-te să meargi cu ei!) este un mare dar pe care sunt sigur că îl vor iubi și de care se vor bucura cu adevărat.

6. Edițiile speciale sunt întotdeauna, bune, speciale

Sigur, persoana pentru care facem cumpărături poate avea seria Harry Potter, dar au ediția specială? Au filmele complete cu scene extinse sau caracteristici speciale? Acest lucru poate face un cadou excelent pentru cineva care iubește trilogia sau îi place să colecționeze articole tematice ale lui Harry Potter. Există o abundență de ediții speciale sau ediții de colecționari, perfecte pentru orice fân adevărat al seriei!

7. Ia în considerare îmbunătățirea elementelor de zi cu zi

Agenda? De ce să nu iei una care arătă că jurnalul lui Tom Riddle? Stilou? De ce să nu iei unul care arătă ca o până sau o baghetă!

bravo

Acestea ar fi în mod normal obișnuite sau îndrăznesc să spunem  idei plictisitoare, dar atunci când devin cu tematică  Harry Potter, ele sunt mult mai cool.

Dacă faceți cumpărături pentru cineva care este la școală, sau pe cale de a merge la colegiu, acesta este un lucru excelent de ținut minte.

Toate materialele școlare ar putea fi cu ușurință cu tematică Harry Potter, făcând călătoria spre școală mult mai interesantă (deși mai puțin interesantă decât să meargă la Hogwarts)!

 

8. A te îmbrăca este minunat

Îmbrăcămintea este întotdeauna o opțiune extraordinară de cadouri, și asta este valabil mai mult când vine vorba de fanii lui Harry Potter! De ce să nu le cumperi haine de casă sau eșarfă? Sau poți merge cu alte articole de îmbrăcăminte mai “obișnuite”, care încă mai au brandul Harry Potter. Țineți minte și accesorii – cercei, inele, manșoane, posibilitățile sunt nesfârșite!

9. Fi competitivi

Toți fanii lui Harry Potter adora să-și arate cunoștințele despre serie – de ce nu le pui aceste cunoștințe la încercare? Există mii de jocuri cu tematică Harry, și acestea sunt un cadou excelent de care întreaga familie sau grupul de prieteni se pot bucura împreună.

10. Decorul poate funcționa câteodată

Spunem doar câteodată pentru că, pentru un adevărat fân, ei nu se vor aștepta la nimic mai mult decât la ce este mai bun! Există o mare diferență între decorul de petreceri și decorul actual pe care cineva ar dori să-l afișeze în casa lor tot timpul. Din fericire, există o mulțime de decoruri tematice cu Harry Potter, pe care orice fân cu siguranță le-ar iubi, ceea ce ar fi un cadou excelent!

Alegerea cadoului potrivit

Fanii lui Harry Potter sunt dedicați, indivizi pasionați care au crescut cu dorința de a primi scrisoarea lor de la Hogwarts și de a putea să facă o excursie la Hogwarts Express.

Întreaga lume a vrăjitorilor este o evadare atât pentru cititori, cât și pentru iubitorii de film, cărora le-a plăcut să meargă într-o călătorie cu Harry și prietenii săi. Îți sună cunoscut?

Le-ar plăcea un cadou tematic Harry Potter!

party Harry Potter

Dacă ai un prieten sau un membru al familiei care a citit cărțile, a urmărit filmele și a luat testul pentru a afla care sunt casele în care se află , ști că ai pe mâini un adevărat fan.

Indiferent dacă ești sau nu un fân egal, poți să-i recunoașteți dragostea pentru Harry Potter și să înțelegi că un cadou tematic ar fi perfect pentru ziua lor de naștere, aniversare sau în timpul sărbătorilor.

Un ghid unic de cadouri cu tematică Harry Potter

Am venit cu această listă organizată de cadouri care sunt perfecte pentru orice fân al lui Harry Potter. Dacă crezi că singurele daruri sunt cărțile și filmele, gândește-te din nou!

Am venit cu cele mai unice, creative cadouri tematice cu Harry Potter pe care orice fân le va iubi absolut.

Chiar dacă nu cunoști diferența dintre Severus Snape și Dumbledore (sunt uimit!), poți folosi cu ușurință acest ghid pentru a găsi darul perfect.

Ia în considerare pentru cine faci cumpărături – soțul / soția, prietenul său prietena ta sau poate copilul sau nepotul?

Indiferent cine este pe lista ta, există ceva în ghidul nostru pe care îl vor iubi.

Bijuterii, accesorii, îmbrăcăminte, jocuri, ce vrei tu,  ne-am gândit la asta.

Fanii adevărați ai Harry Potter nu au absolut nicio rușine în a-și exprima dragostea față de serie, de aceea un cadou tematic Harry Potter este perfect pentru ei.

Fie că este vorba despre un nou fân care a descoperit pentru prima oară seria, fie că e vorba de cineva care a crescut cu el, sigur vor aprecia un dar care să le arate că le sprijiniți dragostea pentru serii.

Cadouri pe care orice fan Potter adevărat  le va iubi!

De la bastoane, până la pelerine, vrăji, animale, vrăjitori, horcruxuri ?, există multe incluse în întregul univers al lui Harry Potter.

O parte din ceea ce face această serie atât de populară este întreaga experiență de vrăjitorie și toate detaliile pe care le-a iubit autorul JK Rowling și le-a introdus în serie, dar poate fi copleșitoare pentru cineva care nu este atât de mare fan.

Aici vă venim în ajutor! Am selectat cele mai bune cadouri ale lui Harry Potter pe care orice fân adevărat le-ar plăcea. Nu poți da greș cu niciun cadou pe care îl alegi, făcându-ți munca mai ușoară ca niciodată.

Dacă ai un prieten sau un membru al familiei iubitor de Harry Potter și au o zi de naștere sau altă ocazie specială, gândește-te  să le amintești de dragostea lor pentru serie cu un cadou tematic special Harry Potter.

Aruncă o privire prin ghidul nostru de cadouri și vezi ce găsești suntem siguri că vei găsi cadoul perfect în cel mai scurt timp și promitem că va fi mai ușor să te decizi cât ai zice pește!

Ce aștepți – începe să faci cumpărăturile chiar de astăzi!

bravo Harry Potter

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here