Cadouri pentru Colegi

Cei mai mulți dintre noi, lucrăm într-o meserie legată de birou – care se spune că necesită un nivel de interacțiune cu oamenii, în special cu cei care ne sunt colegi.

Mai mult, această necesită un anumit nivel de agreabilitate, ca mijloc de înțelegere. A avea o relație bună cu cei pentru care lucrăm nu conduce numai la o productivitate a muncii mai bună, ci și la crearea unui spațiu de lucru fără stres și fără efort pentru că toată lumea să se simtă bine.

Cele mai frumoase cadouri

Câteva idei de cadouri care cu siguranță vor face ziua colegilor tăi un pic mai strălucitoare (la fel și a ta).

[products limit=”12″ columns=”3″ category=”business” orderby=”menu_order”]

Cadouri în funcție de personalitate

Primul lucru pe care vei dori să-l faci când cumperi un cadou pentru un coleg este să îți amintești că este o persoană – un individ unic cu personalitate și interese.

Dacă nu cunoști această persoană foarte bine, este mai ușor să cumperi cadouri legate de birou.

Funcția

CEO-ul, contabilul și managerul de marketing vor avea probabil diferite tipuri de interese și dorințe, precum și nevoi diferite la locul de muncă.

Ajută-i să-și susțină activitatea zilnică și obiectivele pe termen lung, adaptându-te în mod specific nevoilor sectorului lor.

Rutina zilnică

Intră în birou cu o cafea de dozator? Au ajuns la biroul de la ora 7 dimineață elaborând numerele din foaia de calcul? Pleacă din birou în fiecare seară de vineri pentru o excursie cu cortul?

Încearca să observi programul lor obișnuit și să îl sprijini cu echipament sau să îi finanțezi.

Naveta lor

Dacă au un drum lung până la birou, distracția în mașină va fi cu siguranță binevenită.

Un audiobook sau abonamente la serviciile de redare de muzică sunt un bun început.

S-ar putea să te gândesti, de asemenea, la ceva fizic, ca un spinner anti stres, pentru a-i menține ocupați în trafic.

Mediul de acasă

Când colegul tău se întoarce acasă, cum este? Are copii care aleargă prin casă? Un coleg de cameră care a uitat să spele vasele?

Încearcă să ți cont de circumstanțele lor în afară muncii.

Viața de noapte

Cum se relaxeaza, cum se distreaza, cum petrece? Iese la film sau la un bar cu prietenii? Sau acasa pe canapea cu soția și o sticlă de vin?

Sprijiniți-le micile plăceri ale vieții.

Ce fac în weekend

Sunt mereu plecați într-o aventură sau iși petrec sâmbăta la televizor?

Ar putea avea nevoie de un scaun de camping. Încearcă să afli cum arată zilele libere ale colegului tau și cumpărați-le ceva care se potrivește cu ei.

Viața la birou

În cele mai multe situații în care cumperi un cadou pentru un coleg, este vorba de biroul lor.

S-ar putea să ai un birou care să fie pricina acestor cadouri, sau să ai colegi hotărâți să cumpere cele mai frumoase lucruri pe care le pot cumpără. Încearcă să păstrezi în minte ceea ce le place când le cumperi un cadou.

Ce obiceiuri are

Agață mereu fotografii noi pe peretele biroului lor? Au majoritatea timpului căști, ascultând muzică? Incerac să găsești o modalitate de a le sprijini obiceiurile de la birou și productivitatea muncii.

Preferințele culinare

Când totul eșuează, tuturor le place să mănânce. Cei mai mulți oameni păstrează un depozit de gustări la birou, așa că fii cu ochii în patru la ceea ce ronțăie. Indiferent ce par să iubească – ciocolată, chipsuri sărate sau legume sănătoase,  aprovizionează-le biroul că un gest de îngrijire.

Oferă-le ceva diferit în acest an!

Indiferent dacă îți place sau nu (și sperăm că faci acest lucru), îți petreci mult timp în jurul colegilor tăi. A avea o relație pozitivă cu ei face că ziua de lucru să treacă mult mai repede. Nu numai că ești mai fericit, dar ești probabil mai productiv. O modalitate foarte bună de a asigura o relație de lucru pozitivă este să țîi minte că se apropie sărbătorile sau zilele de naștere ale colegilor tăi.

În acest an, de ce nu mergeți mai departe și să cumpărați un cadou unic pentru un coleg de muncă? Această este o modalitate ușoară de a arăta că va pasă de ei și de faptul că îi vedeți de fapt că prieteni, și nu pur și simplu oamenii cu care lucrați. Dacă nu aveți  idee ce să oferiți colegilor tăi, este bine. Poate fi greu să știti ce să cumpărați pentru cineva sau pentru un grup de oameni, dacă nu știti prea multe despre ei. Chiar dacă sunteți aproapiat de colegii dvs., puteți totuși să fiți dezorientat atunci când vine vorba de idei de cadouri pentru colegi.

Cadoul potrivit pentru fiecare tip de personalitate

Suntem aici pentru a rezolva această problemă. Am compilat această listă de cadouri pentru colegi, toate acestea fiind interesante și potrivite pentru  a le oferi unui coleg de muncă. Chiar și cu cele mai elementare cunoștințe despre colegilor tăi, poți găși un cadou perfect care să se potrivească personalitățîi lor. Ideile noastre acoperă o gamă largă de interese, permițându-ți să alegi ceva perfect pentru toată lumea din biroul tău.

Toată lumea poate admite că muncă se poate fi uneori monotonă, și mersul la birou zi de zi poate deveni chiar o provocare. Cu toate acestea, dacă lucrezi la crearea unor relațîi pozitive cu colegii tăi., atitudinea ta făță de muncă se va schimbă dramatic! Dacă nu ți-ai făcut timp să îi cunoașți, acum este momentul să începi. Pentru că se apropie sărbătorile, îți poți arăta aprecierea ta găsind ceva adecvat printre cadourile noastre pentru angajați.

Modalități de a face un cadou extra special

Păstrează-l îngrijit.

Oricât de generală ar părea această afirmație, se referă, în esență, la menținerea ei ordonată și prezentabilă. La urmă urmei, aruncând totul într-o mizerie necorespunzătoare nu reprezintă o atenție, poate chiar să distrugă frumusețea cadoului.

Acestea fiind spuse, ia-ți timp să depui efortul de a-l împacheta într-o cutie de cadouri drăguță, împreună cu hârtia de împachetare plăcută. Leagă cadoul cu o fundă (dacă îți place) și totul este pregătit!

Oferă o felicitare plăcută.

Pe lângă darul în sine, ce modalitate mai bună de a-l face chiar mai special decât să scrii ceva sincer? Uneori, nu este elementul fizic care determina ziua în sine, ci mai degrabă mesajul care vine împreună cu el. Chiar mai bine, făcându-le complet acasă (felicitarea și mesajul) sigur va topi inima persoanei. În timp ce mesajul nu trebuie neapărat să fie incredibil de siropos sau sentimental, mesajul ar trebui totuși să fie semnificativ și personalizat pentru destinatarul căruia îl oferi.

Oferă darul personal.

Mai ales din moment ce lucrați aproape unul de celălalt, văzându-va unul pe celălalt zilnic este o procedură obișnuită. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să fie o problemă pentru a găși momentul și oportunitatea potrivită, de ex. între pauzele de cafea, în timpul prânzului, după serviciu, pentru a merge până la destinatar și să îi ofei un cadou. Cadoul îți oferă o experiență mai personală pentru că arăți că îți pasă cu adevărat de el și el va aprecia cu adevărat gestul tău.

Asigura-te că este relevant.

De prea multe ori ai experimentat cadouri care nu au nici un folos și nici interes pentru ține – chiar dacă persoană a cheltuit banii pentru a îți oferi acest lucru, nu a fost personalizat, deci nu a avut nicio valoare pentru ține Nu face aceeași greșeală atunci când este vorba de a da un cadou colegului tău: de fapt, fă-ți timp să cercetezi interesele și nevoile lui și cumpără în consecință.

Asigura-te că este potrivit.

Similar cu punctul anterior, asigura-te că este potrivit pentru persoană respectivă. Dacă darul este ceva ce poate fi folosit în birou sau la domiciliul colegilor, fă un efort pentru a te asigura că nu va atrage prea mult atenția asupra persoanei, împreună cu potențialii colaboratori ai biroului. Făcând acest lucru, poți oferi o mare experiență unei persoane importante.

Bugetul tău nu este o problemă pentru noi!

Cui nu-i place să să simtă special de ziua de naștere? Nu este nimic mai rău decât să uiți pe cineva de la birou. Asiguraț-te că știi când e ziua de naștere a tuturor și fă-i să se simtă speciali, oferindu-le un cadou fiecărui coleg. Acest gest simplu spune multe și va fi foarte apreciat.

Dacă se apropie ziua de naștere a cuiva sau dacă petrecerea de Crăciun la birou este chiar la colț, arunc o privire la ideile noastre de cadouri și vezi ce găsești. Indiferent de bugetul tău, poți găși cadouri ieftine pentru colegi, pe care toți colegii tăi le vor iubi.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general