Idei de cadouri pentru cei care călătoresc sau sunt pe punctul de a călători

Dor de ducă: un termen definit ca având o dorință puternică de a călători.

Cunoști pe cineva așa? Oamenii care iubesc cu adevărat să călătorească sunt indivizi unici cu vieți interesante și povestiri chiar mai interesante pe care le împărtășesc din călătoriile lor din întreaga lume.

cadouri pentru calatori

Dacă ai un prieten călător sau o familie care se va întoarce în oraș, chiar dacă pentru un timp scurt, poate dorești să le oferi un cadou pentru a îi primi înapoi.

Ai pierdut zilele de naștere sau sărbătorile? Acum este șansa ta să le vezi și să le reamintești că te-ai gândit la ei, chiar dacă sunt ocupați să călătorească în lume.

În mod obișnuit, călătorii se abțin să cumpere o mulțime de articole, deoarece nu le vor putea lua cu ușurință oriunde ar merge.

Acest lucru nu înseamnă însă că nu merită un dar drăguț!

Cele mai frumoase cadouri

Cel mai bine, am selectat articole pe care călătorii sunt sigur că le vor iubi și pentru care vor găsi o utilizare.

Dacă nu ești sigur ce să cumperi pentru călătorul din viața ta, nu îți face griji. Am stabilit această listă de idei de cadouri pe care orice călător sigur o va iubi.

Vei găsi articole practice, piese decorative, gadget-uri și multe altele.

Indiferent de ce cumperi sau care este ocazia, fi sigur că veți găsi cadoul perfect în cel mai scurt timp.

Cei mai mulți dintre noi au acel membru de familie sau prieten care și-au părăsit slujba pentru a călători în lume sau pur și simplu călătoresc atât de des încât sunt mai departe de casă.

Ei sunt definiția unui erou modern și viața lor pare a fi o poveste dintr-o carte de aventuri.

Doar parcurgeți ideile noastre de cadouri pentru călătorii și alegeți darurile de călătorie care le descriu cel mai bine.

10 lucruri de luat în considerare

Călătoria pe care o fac

Sunt plecați într-un tur al lumii, mergând întotdeauna în zonele rurale? Sunt adesea plecați în orașele mari cu afaceri? Este un om umblat în lume care apreciază stilul?

Există o mulțime de călătorii diferite și toți au nevoi și dorințe diferite.

Cum se împachetează

Au două gemantane de dimensiune sau un rucsac mic? Păstrați în minte cât de mult călătorul ia cu el atunci când decolează și încearcă să nu adaugi prea mult la încărcătura lor.

Spațiul tinde să fie strâns când sunteți în mișcare.

Unde au fost

explorarea naturii

Încearcă să te gândești la istoricul călătoriilor acestei persoane și să găsești firele comune.

Îi place să meargă la plajă? Prin orașele vechi? Prin satele de pe șosea?

Căută lucrurile preferate și încearcă să găsești noi aventuri pentru aceștia în aceeași direcție.

Unde vor merge mai departe

Nu este posibil ca majoritatea oamenilor să trimită un călător în călătoria drept cadou. Este adesea posibil să le ofereun cadou mai mic pentru a merge împreună în următoarea lor aventură.

Află unde se îndreaptă în continuare și rezervă-le o cină frumoasă, un turneu cool sau cumpără-le bilete la un spectacol în acel loc.

Ce le place să mănânce

Călătorii tind să fie, de asemenea, mâncăcioși, mereu gata să încerce cea mai recentă și cea mai bună mâncare disponibilă.

Aflați mâncărurile lor preferate din străinătate și găsiți ceva similar acasă. Puteți să îi cincstiți într-o noapte în cel mai bun loc thailandez din oraș sau să vă îndreptați către cel mai apropiat oraș pentru mâncarea etiopiană.

Lucruri pe care le au deja

Mulți oameni care călătoresc frecvent sunt bine pregătiți pentru călătorie, fie cu avionul, trenul sau automobilul.

Probabil că vei înlocui un element de-al lor care a fost uzat sau vei găsi un brand nou pe piața echipamentelor.

Ce fac atunci când călătoresc

Călătorul tău este un maniac? Un explorator în aer liber? Un fân al vinului bun? Fac întotdeauna fotografii sau scriu mesaje pe blog?

Susțineți pasiunile lor pentru călătorii cu excursii, tratamente și transport, care se concentrează în jurul acestor lucruri preferate.

cadouri calatori

Ce colecționează

Mulți călători au un obiect pe care îl colectează din locurile pe care le vizitează. Pentru unii sunt pahare, pentru alții sunt sticle de vin, iar pentru alții sunt cărți de joc.

Încercați să obți ceva pentru a îi ajuta să afișeze aceste elemente și să le transforme într-un subiect de conversație în casa lor.

Estetica lor de călătorie

Un călător încălțat cu tocuri în moda cea mai recentă couture  și un călător cu rucsacul în spate, sunt susceptibili să aprecieze diferite elemente.

Dacă cumpărați lucruri pentru călătorii, asigurați-vă că se potrivește cu caracterul și tipul general al călătorului.

Lucrurile pe care le iubesc acasă

Dacă călătorul tău  nu poate obține suficiente tratamente locale preferate, sau le lipsește mereu o anumită marcă de cafea sau nu poate trăi fără un produs de frumusețe specific, poți să îi ajuți să le faci călătoria mai bună.

Organizați versiunile de mărime de călătorie ale acestor articole preferate și  ambalați-le și pot fi gata de plecare. Călătorul tău poate chiar să le arunce în geantă și să iasă pe ușă cu o mică bucată de acasă.

Idei de cadouri pentru călătorii și nomadul din noi

În timp ce nu putem călători în lume și să facem cumpărături pentru tine (dacă am putea – am fi!), vă putem oferi o listă unică de elemente pe care orice călător și-o va dori și o va aprecia.

Din cadouri pe care le pot folosi când se întorc acasă, până la elementele pe care le pot lua cu ei în aventurile lor, ne-am gândit la tot.

Ai un călător în familia ta? Poate că e un prieten apropiat al tău sau un cuplu pe care l-ai întâlnit în facultate.

Indiferent cine este persoana sau persoanele respective, știți cât de important este călătoria pentru aceste persoane.

Când vine vorba de o zi de naștere sau de un eveniment special, de ce nu le luați ceva ce are de a face cu activitatea lor preferată?

Dacă cunoști pe cineva care călătorește întotdeauna  prin lume, poate fi atât de greu să știi ce să-i iei.

Este posibil ca ei să nu aibă chiar spațiu pentru a păstra multe lucruri, ceea ce face ca munca ta să fie mult mai dificilă.

Dar aici intervenim noi! Am venit cu această listă din acest motiv. Indiferent cine este călătorul, ideile noastre despre cadouri de călătorie vor fi perfecte pentru ei.

Cum să găsiți cadouri potrivite pentru un călător?

Călătorii tind să strângă o mulțime de obiecte cu adevărat unice din toate locurile pe care le-au vizitat, astfel încât ultimul lucru pe care dorești să-l faci este să le luați ceva care nu este original.

Cu puțin efort, poți veni cu un cadou complet unic pentru călătorii pe care îi vor iubi și îl vor aprecia. Suntem siguri că lista noastră de idei vă va duce în cel mai scurt timp la darul perfect.

Poate cineva pe care îl cunoști urmează să plece într-o călătorie mare și vrei să-i iei ceva înainte să plece. Sau poate că știi pe cineva hoinar.

Indiferent de situație, călătoria este întotdeauna o parte importantă din viața acestor oameni și este inspirația perfectă atunci când cumperi un cadou.

Chiar dacă călătorul sau călătorii pe care îi cunoașteți par să aibă tot ceea ce au nevoie, există întotdeauna ocazia de a le aduce ceva special, la care nu s-au gândit niciodată înainte.

Indiferent dacă îi ajută în călătoriile lor, îi ajută să afișeze fotografii sau obiecte din călătoriile lor sau doar îi complimentează dragostea pentru asta, avem o gamă largă de cadouri pe care orice călător le poate iubi.

Dacă nu sunteți călător și nu știți prea multe despre interesele unui călător, este bine. Știm ce le placecalatorilor și am compilat această listă de idei perfecte, care vor fi minunate pentru orice ocazie.

Acoperim toate bugetele

Dacă vă faceți griji pentru că nu vă puteți gândi la ce să le luați sau vă simțiți ca și cum ar avea tot ce au nevoie, ați ajuns la locul potrivit.

Dacă tu nu călătorești prea mult, poate fi dificil să intri în mentalitatea asta și să te gândești la ce ar fi util sau interesant pentru cineva care călătorește.

Am făcut toată munca pentru tine! Înțelegem călătorii și am compilat această listă cu interesele lor. Suntem siguri că veți putea găsi ceva în cel mai scurt timp.

Indiferent dacă cunoașteți pe cineva care călătorește în mod regulat în lume sau pe cineva care merge frecvent în interes de serviciu, puteți găsi aici darul perfect care le va însenina ziua.

Indiferent de bugetul tău, poți găsi ceva pe lista noastră.

Ce mai aștepți? Începe cumpărăturile chiar de astăzi!

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here