Fiica ta, nepoata, fata vărului sau a prietenul tău implineste 10 ani ?! Ce varsta interesanta!

Nu este chiar un adult, dar nu mai este nici un copil foarte mic. Este o tanara fata si acesta este un moment interesant pentru orice fată tânără.

Poate ca varsta de 18 ani primeste mai multă atenție, pare mai importanta, dar varsta de 10-a este încă o piatră de hotar importantă si un moment unic pentru a sărbători.

Poate știți o fată care are 10 ani, si dori să o faceti să se simtă incredibil de specială în ziua ei de naștere.

Poate participati la petrecere sau organizati petrecerea, oricum, fetita merită și se asteapta sa primeasca si un cadou frumos!

Dacă ați primit deja invitația de participare, dar nu ați cumpărat încă darul dvs., este timpul să începeți să căutați.

Nu aveti idei? Nici o problema. Am creat acest ghid de cadouri special pentru fete de 10 ani. Contine toate lucrurile pe care le iubesc si le doresc.

Cumpărarea unui cadou pentru fete

Este fiica, nepoata sau fata unui prietenul apropiat al vostru cea pe cale să implineasca 10 anii? Ce palpitant! Asigurați-vă că păstrați aceste 10 lucruri în minte pe măsură ce începeți să cumpărați cadourile perfecte.

1. Cadoul sa fie adecvat varstei

Rețineți că cumpărați pentru o vârstă de 10 ani, nu pentru un vârstă de 21 de ani. Poate vrei să o tratezi ca pe un adult. Nu cred ca este cea mai buna idee. Tine minte că încă e foarte tânără.

2. Nu trebuie să spargeți banca

Mulți oameni au ideea complet gresită că o fată tânără va dori un cadou doar dacă este scump. Nu este adevarat! Nu trebuie sa credeti că trebuie să oferiti ceva extravagant doar pentru a o face fericita.

Alegeți un buget potrivit pentru dvs. – fiti sigur ca veti gasi un cadou care se va incadra in acest buget si o va face si fericita!

3. Elementele esențiale ale petrecerii

Ce placere au majoritatea celor în vârstă de zece ani? Luați în considerare oferirea unui cadou frumos pe care îl poate folosi la petrecere impreuna cu mici ei prieteni.

Din nou, cadoul sa fie adecvat varstei, gândiți-vă la lucruri cum ar fi lumini dinamice (acele lumini decorative), pe care ea le poate folosi pentru a decora pentru a anima atmosfera la petrecerea zilei de nastere.

4. Stralucire- trebuie să spunem mai mult?

Când aveti îndoieli, un dar strălucitor este întotdeauna o idee minunată. Aceasta poate fi o bijuterie frumoasă sau chiar un accesoriu metalic pe care îl poate afișa în camera ei.

5. Răsfățați-o

Ia-i ceva ce de mult și-a dorit primească. Există o listă de dorințe la care visează fata? Răsfățați-o prin oferirea cadoului pe care întotdeauna și-a dorit să-l primească.

6. Surprinde-o în fiecare lună

Nu, nu înseamnă că trebuie să ieși în fiecare lună și să-i cumperi un cadou. Vorbim despre serviciile de abonament! Acestea sunt incredibil de populare în aceste zile, și, cel mai bine, compania face toată munca pentru dvs.

Pur și simplu alegeți tema care credeți că o va bucura și vă înscrieți pentru o anumită perioadă de timp. Credeți sau nu, există servicii de abonament pentru aproape orice – reviste, machiaj, haine, mâncare etc.

7. Imagine perfectă

Iti place sau nu, trebuie sa ma crezi ca toate fetele de 10 ani iubesc sa faca fotografii. Indiferent dacă e vorba de selfi sau fotografii de grup cu prietenii, suntem pe deplin în era digitală, foto.

Nu trebuie să spargeți banca și să o inzestrați cu o cameră digitală frumoasă (amintiți-vă de sfat doi!), dar ai putea să-i oferi, de exemplu, o cameră foto polaroid modernă.

Nu numai că va putea să facă poze cu prietenii și familia, ea va avea de fapt copii ale imaginilor pe care le poate afișa în camera ei, în loc să rămână blocată în telefonu sau pe feed-ul social media.

8. Rasfat-o (cu rațiune!)

Va reamintim a doua oara despre rasfat, dar acesta trebuie facut cu rațiune (vezi punctul doi), darul este o oportunitate perfectă de a-i oferi ceva de mult dorit de ea. Față de cei mai mari de 10 ani, ea nu poate merge la cumpărături pentru lucrurile pe care le doreste.

Poate că există un produs pe care și l-a dorit privid-ul mai mult sau o rochită frumoasă pe care ar dori să o aibă. Acum e șansa să o cumperi pentru ea! Este vorba de iubire și apreciere și asta este ideea ideală de cadou.

9. Oferiți tehnologie

Copiii de 10 ani iubesc tehnologia simplă și rapidă. Un cadou inspirat din tehnologie va fi o idee grozavă. Acest lucru ar putea însemna cel mai recent dispozitiv, dar nu trebuie!

Ceva la fel de simplu ca un card nou de memorie pentru telefon poate fi un cadou minunat. Fii sigur că ea va gasii o mulțime de utilizări pentru acesta.

cadouri fete

10. Gândiți-vă in afara sabloanelor

În cele din urmă, nu va gândiți la un cadou tipic! Un cadou este șansa perfectă de a vă gândi la ceva creativ.

Există cu siguranță o mulțime de lucruri de care această tânără are nevoie, dar un cadou poate fi șansa de a uita de articolele practice și de a merge în schimb, la un loc de distracție.

Nu trebuie să rămâi la ideile tipice de cadouri, trebuie să fii creativ și sigur că vei termina prin a oferii cel mai bun cadou pe care îl va primi de-a lungul anului.

Cum să găsești un cadou potrivit

Fetele de 10 ani pot fi incredibil de dificile in ceea ce priveste cumparaturilei, mai ales dacă nu sunteți nici pe departe la această vârstă. Ce tip de cadou este potrivit? Nu vrei să le dai ceva “prea mic” sau ceva prea scump! Găsirea unui echilibru corect poate fi dificilă. Din fericire, aveți acest ghid de cadouri pentru a vă consulta. Completat cu elemente potrivite pentru orice fată in varsta de 10 ani, veți găsi cu siguranță un cadou pe care absolut îl vor iubi .

Fie că este vorba de un membru al familiei, de fata unui prieten apropiat sau de nepoată pentru care cumpărăți, doriți să o faceți să se simtă speciali în ziua de naștere. Există o mulțime de daruri tipice la care poți să te gandesti, dar de ce să nu-i faci ceva unic pe care să si-l amintească ani de zile? Ghidul nostru pentru cadouri este plin de idei de cadouri pe care orice fetiță de 10 ani le va iubi.

Cum sa oferi ceva potrivit pentru varsta de 10 ani

ziua fetei 10 ani

Cum este domnisoara norocoasă pentru care cumpărăm? Este ea pasionata de modă sau de muzică? E o mică nazdravana sau o prințesă? Țineți minte aceste lucruri pe măsură ce vă uitați prin ghidul nostru de cadouri și fiti sigur că veți gasi ideea potrivită.

Dacă pana acum ai cautat si te-ai uitat in alta parte și nu ai gasit nimic potrivit sa fie un cadou pentru fetita de 10 ani, ești în locul potrivit. Știm exact de ce anume sunt interesate fetitele de 10 ani și am realizat acest ghid pentru a putea să le cumpărați darul și să fiti sigur că vor fi mulțumite de el.

10 ani poate să fie o vârstă dificilă pentru cumpărături, dar nu trebuie să fie așa. Dacă fetița de 10 ani este fiica dvs. sau a prietenului dvs., puteți găsi darul perfect pe care îl va iubi cu siguranță. Dacă vine ziua ei de naștere sau dacă sărbătorește un eveniment din viata ei, merită un dar frumos! Ce mai aștepți – începe să te uiți, să cați azi! ACUM!

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here