Cadou pentru tocilari

Cadou pentru tocilari: gândește ca unul, cumpăra ca unul 🙂

Tocilari: S-ar părea că îi insulți, dar adevărații tocilari îmbrățișează dragostea lor pentru toate științele, SF și tehnologie!

Deși au o gamă largă de interese, poate fi complicat să le faci pe plac. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajută!

Chiar dacă sunteți un tovarăș tocilar, există o mare presiune pentru a găsi cadouri perfecte, unice pentru tocilari, care să impresioneze pe cineva care este incredibil de inteligent și știe aproape totul.

Cele mai frumoase cadouri

[products limit=”24″ columns=”3″ visibility=”featured” ]

Ghidul nostru de cadouri vă va duce la elementul perfect în cel mai scurt timp. Fie că faceți cumpărături pentru cineva care iubește gadget-urile și tehnologia, Harry Potter și Doctor Who,  ați ajuns la locul potrivit. Echipa noastră a organizat această listă completă de cadouri care vor face ziua de naștere sau o sărbătoare perfecte.

Cum sa alegi cadoul potrivit

Căutați un cadou pentru tocilarul din viața ta? Tine cont de cateva aspecte importante:

Ce-i pasioneaza?

Doar pentru că cineva este un tocilar autoproclamat, nu înseamnă că îi plac toate genurile sau toate articole, filmele, cărțile sau articolele legate de tocilari.

Nu trebuie să goliți conturile din banca

Nu simțiți că trebuie să cumpărați ceva tehnic foarte scump pentru a îi face fericiți, există o mulțime de cadouri mai mici care vor fi la fel de interesante.

Gândește unic

Când vine vorba de ciudați și tocilari, ei vor iubi ceva diferit care îi face să gândească. Deci – nu ezitați să oferiți ceva cât mai creativ și unic posibil!

Elementele tematice pot funcționa

Dacă sunteți sigur de seria preferată de televiziune sau carte (de exemplu Doctor Who sau Harry Potter), această este întotdeauna un pariu sigur atunci când cumperi un cadou.

Un element tematic bazat pe cartea sau seria va fi întotdeauna relevant și știți că le va plăcea.

Consultați-vă cu prietenii

Nu ești și tu un tocilar? Intreaba prietenii care împărtășesc aceleași interese care ar fi o idee bună pentru cadouri.

Contribuția lor vă poate ajută să vă simțiți încrezători că oferiți un cadou pe care îl vor iubi cu adevărat.

Prezentarea este cheia

În loc să împachetați un cadou că de obicei, de ce să nu vă gândiți la o modalitate unică de a prezența darul?

Gândiți-vă cum sunt prezentate cadourile în filmul preferat, de exemplu. Ei s-ar putea bucură de prezentare la fel de mult că darul în sine!

Umorul funcționează întotdeauna

Tocilarii iubesc o glumă bună, iar darurile amuzante sunt întotdeauna o opțiune. Nu poți niciodată să dai greș când faci pe cineva să râdă!

Nu repeta cadoul

Cea mai gravă greșeală pe care o puteți face atunci când cumpărați un cadou este să oferiți același cadou de două ori.

Acesta este un mod direct de a arată că nu vă interesează persoană sau interesele acesteia.

Gestul contează

Dacă nu ești atât de ciudat că persoană pentru care  cumperi, este bine. Dacă le dai un cadou pe care îl găsești cool și pe care crezi că îl vor găsi interesant, ei îl vor iubi.

Nu vă limitați ideile

Nu simțiți că trebuie să oferiți unui tocilar un element super-specific sau că trebuie să fie o carte, un film sau un obiect gadget.

Gândește neconvențional!

Cadouri nu atât de plictisitoare pentru ciudați și tocilari

Aveți un prieten apropiat sau un membru al familiei care este un tocilar?

Dragostea lor pentru toate științele și tehnologiile este o mare parte din viață lor, dar pentru oamenii din afară, poate fi dificil să cumperi cadouri pentru tocilari.

Chiar dacă și tu eșți un „tocilar”, să te gândeșți la cadourile perfecte pentru tocilari care vor interesa de fapt această persoană poate fi stresantă.

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-i dai ceva plictisitor, dar poate fi greu să știi cum să iei această decizie!

Din fericire, am făcut toată muncă grea pentru ține prin găsirea acestei colecții de cadouri care sunt sigur că îl va face pe orice tocilar sau ciudat fericit.

În schimb, de ce nu te uiți prin lista noastră de cadouri perfecte pentru tocilari sau ciudați și vezi ce ai putea găsi?

Aceste cadouri variază de la gadget-uri scumpe de tehnologie la obiecte mai accesibile, mai ciudate, care vor impresiona și vor face pe oricine să râdă.

Indiferent de bugetul tău, poți fi sigur că vei găși ceva care va fi perfect. Ne asigurăm că selectezi o varietate de elemente care se potrivesc cu o varietate de interese și bugete, astfel încât să ai o selecție largă din care să alegi.

tehnologie

Dacă simți că ai epuizat ideile unice și ți-ai stors creierii încercând să te gândești la ideea perfectă, nu te mai îngrijora!

Chiar dacă împărtășești o iubire reciprocă pentru aceleași lucruri, găsirea unui dar special poate fi chiar provocarea.

Acest lucru nu înseamnă că nu îți pasă sau nu ești interesat să găseșți cadoul perfect!

De fapt, dacă te îngrijorezi, dovedești cât de mult îți pasă. Din fericire, ai ajuns la locul potrivit și în curând vei găși cadoul perfect.

Factorul Surpriza

Care este interesul principal al acestei persoane? Fie că este vorba despre sci-fi, tehnologie, benzi desenate în spațiu, sau orice altceva, te-am acoperit.

Lista noastră de cadouri pentru ciudați te va duce la darul perfect care va excită și va interesa pe oricine dintre cei pentru care ai făcut cumpărături.

Entuziasmul lor atunci când le oferi cadourile lor va fi de neprețuit. Poate fi greu să surprinzi oameni care sunt la curent cu toate lucrurile despre știință și tehnologie, dar ideile noastre unice de cadouri o fac posibilă.

S-ar putea să te gândești că va trebui să cheltuiești o avere pentru a cumpăra un element cu adevărat unic și interesant care este potrivit pentru un ciudat sau un tocilar, dar acest lucru nu este adevărat.

Există o mulțime de lucruri ciudate și cool acolo pe care le poți achiziționa fără a cheltui o mulțime de bani, dar asta va avea un impact mare. Lista noastră te va ajută să găsești elementul perfect, indiferent de bugetul pe care îl ai în minte.

„Ziua tocilarului” se apropie?

Vrei să pari super tocilar, și să te alături prietenului tău? De ce să nu îl surprinzi cu un cadou tipic pentru o vacanță a tocilarilor. Nu simți că și cum trebuie să aștepți ziua de naștere a unei persoane sau o sărbătoare pentru a le face ziua.

Ai o mulțime de ocazii să te alături hobby-urilor și să le oferi cadouri perfecte pentru tocilari.

Aceșți ciudați și tocilari pot simți imposibilitatea de a cumpăra, dar suntem aici pentru a face cumpărături mai ușoare pentru tocilari  și chiar cu puțin umor. Uită-te la lista noastră cu cele mai prostești și cele mai tocilare lucruri de acolo și vezi ce găsești. Suntem siguri că vei găsi ceva în cel mai scurt timp, ceea ce va impresiona chiar și cei mai buni oameni de acolo!

Indiferent dacă există o zi de naștere sau o sărbătoare care se apropie, nu mai este timp să începeți să vă gândiți și să vă planificați darul perfect. Aruncați o privire prin lista noastră și vedeți ce găsiți.

Începeți să căutați de azi!

Cadouri practice pentru tocilari

Aveți pe cineva în viața dvs. care ar putea intră în categoria de ciudați sau tocilari? Ei bine, dacă cunoști pe cineva și ai nevoie de o idee minunată de cadouri, nu caută mai departe!

Am adunat unele dintre cele mai bune idei de cadouri pentru ciudați și tocilari, astfel încât să puteți veni cu cel mai bun cadou posibil pentru ciudați și tocilari pentru care cumpărați.

Portofel cu încărcător

Există un produs elegant, destul de nou pe care orice ciudat și tocilar îl poate utiliza la maximum. Există portofele, care acum funcționează că surse de alimentare portabile și pot încărca telefoane.

Setul cu cască pentru realitate virtuală

Nimic nu este mult mai plictisitor decât realitatea virtuală. Ceva care a reprezentat visele viitorului este acum o realitate și căștile pentru realitate virtuală sunt acum produse destul de obișnuite care pot fi purtate pe față pentru a acoperi ochii cu ecrane într-un mod care înlocuiește realitatea pentru orice imagini pe care setul de căști vi le arată. Acestea au o mulțime de utilizări și pot fi chiar folosite pentru a vizualiza camera de la o drona. Acesta este un cadou interesant care va distra destinatarul pentru o lungă perioadă de timp.

Încărcător wireless

Încărcătoarele fără fir sunt o tehnologie inovatoare care vă permite să încărcați dispozitivele fără să le conectați. În loc să conectați un fir la telefon, pur și simplu l-ați pus pe încărcătorul fără fir. Când va intră în contact cu încărcătorul, acesta va începe să vă încarce telefonul. Acesta este un lucru pe care orice tocilar sau ciudat îl va aprecia cu adevărat și de care se va bucură.

Scaun pentru jocuri video

Majoritatea ciudaților și tocilarilor adoră jocurile video. Mulți dintre ei ar fi foarte fericiți să se joace toată ziua. Un scaun pentru jocuri video este proiectat perfect pentru a optimiza confortul și comoditatea atunci când joacă jocuri video. Oferindu-le acest cadou, veți putea să-i ajutați să se joace jocuri video pentru o perioada mai lungă de timp, într-un confort complet. Multe scaune pentru jocuri video măresc chiar și calitatea experienței de joc video cu difuzoare încorporate și / sau controale pentru jocuri video.

Consola de jocuri

Deoarece ciudații și tocilarii tind să iubească atât de mult jocurile video, probabil că nu este un efort prea mare să le oferiți ce și-ar dori sau vor folosi mai mult decât o consolă de jocuri video.

Există destul de puține lucruri din care puteți alege, așa că asigurați-vă că nu le oferiți ceva ce au deja. În felul acesta, ei primesc ceva nou cu care să se distreze și să joace jocuri diferite. Orice tocilar sau ciudat are nevoie de o mare colecție de jocuri video și le va plăcea că i-ați ajutat să le construiți.

Cartea de benzi desenate

Un alt interes frecvent împărțit între ciudați și tocilari este cartea de benzi desenate. Le place cu adevărat  să le citească și să le colecționeze. Este ceva de care se pot bucură cu adevărat să citească și să prețuiască în colecția lor pentru totdeauna. Cărțile de benzi desenate sunt cu siguranță un cadou absolut minunat pentru un ciudat sau tocilar.

Mănuși cu ecran tactil

Dacă ați încercat vreodată să folosiți un ecran tactil, cum ar fi unul pe un telefon inteligent în timp ce purtați mănuși, înțelegeți adevărata frustrare. Trebuie fie să scoateți mănușile, fie să renunțați la folosirea telefonului pentru perioada în care purtați mănușile. Un ciudat sau tocilar este puțin probabil să vrea să meargă fără tehnologia lor, dar nu vor să aibă mâinile înghețate atunci când este rece. Pentru a combate această problemă, au fost inventate mănuși cu ecran tactil. Ele au extremități speciale pe degete care sunt similare cu vârful unui stilou. Acestea permit utilizatorului să-și folosească ecranul tactil în timp ce își păstrează mâinile frumoase și calde. Acesta este un lucru pe care un ciudat sau tocilar din viața ta cu siguranță îl va iubi.

Căști pentru jocuri

Un alt lucru cu adevărat minunat în legătură cu jocurile video care îl puteți oferi unui ciudat sau un tocilar sunt căștile pentru jocuri. Căștile pentru jocuri permit utilizatorului să audă sunetele din joc direct prin căști pentru o experiență îmbunătățită. De asemenea, permite utilizatorului să comunice cu alți jucători în timp real, în timp ce joacă împreună multe jocuri diferite. Căștile de calitate sunt neprețuite pentru un tocilar sau ciudat, așa că într-adevăr nu puteți da greș cu acest cadou minunat.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general