Idei de cadouri pentru iubitorii de carte

Cui nu-i place să stea întins în pat cu o carte bună? Iubitorii de carte, în special, apreciază valoarea unei cărți excelente, o pătură confortabilă și o seară liniștită.

Cunoașteți pe cineva care se potrivește cu această descriere? Iubitorii de carte sunt oameni unici, deoarece iubesc să fie sociali prin discuțiile despre cărțile preferate, dar, de asemenea, apreciază momente mai silențioase și se bucură de timpul lor singuri.

S-ar putea să credeți că singurul cadou pe care ar trebui să-l primească un iubitor de carte este … mai multe cărți. Desigur, această este o alegere excelentă, dar există atât de multe alte elemente care alcătuiesc stilul de viață al unui iubitor de carte. Ideile noastre de cadouri pentru iubitorii de cărți sunt sigur că vor face orice iubitor de carte fericit, și va face experiența lor de lectură mult mai bună. Indiferent de ocazie, dacă cumpărăți pentru un adevărat iubitor de carte, ați ajuns la locul potrivit. În acest an, veți avea siguranța că veți avea cel mai bun cadou pe care toți îl vor dori în schimb.

Cele mai frumoase cadouri

[products limit=”24″ columns=”3″ visibility=”featured” ]

Cauți un cadou perfect pentru iubitorul de cărți în viața ta? Asigurați-vă că țineți cont de aceste lucruri:

Biblioteca

Iubitorii de cărți au întotdeauna o colecție mare de cărți (în mod evident!). De ce să nu luați în calcul ceva care să îi ajute să-și expună colecția?

Un raft unic sau o masă nouă pentru expunerea cărților mai mari este o idee minunată pentru cei care au nevoie de spațiu de stocare și doresc să se uite la colecția lor.

Actualizați copii existente

Are o serie preferată? De ce nu te gândești să le faci o ediție drăguță a seriei? Doar asigurați-vă că nu o dețin deja!

Gândiți neconvențional

De multe ori, ceea ce un iubitor de carte nu are nevoie este de mai multe cărți. În schimb, încercați să vă gândiți la ceva unic să le oferiți.

De exemplu, o sticlă frumoasă de vin de care se pot bucură în timp ce citesc o carte nouă sau un jurnal frumos pe care îl pot folosi pentru a începe să scrie propria carte.

Treci pe digital

În timp ce unii iubitori de carte nu sunt deschiși ideii unei biblioteci digitale, mulți cititori moderni sunt.

Luați în considerare achiziționarea pentru iubitorul de cărți a unui dispozitiv de lectură sau achiziționarea unui serviciu de abonare, unde pot verifică cărțile pentru a le citi.

Fiți artistic

Dacă știți despre cartea sau autorul lor preferat, luați în considerare obținerea unei opere de artă care scoate în evidență cartea. Această ar putea fi o copertă încadrată a cărții sau chiar un citat  încadrat dintr-o carte.

Îmbunătățirea experienței acestora

Pentru cititori, să se bucure de o carte bună implică mult mai mult decât să citească. Luați în considerare modul de a face întregul proces de lectură mai plăcut – un scaun de lectură plăcut, o pătură moale sau o lampă de lectură se pot transformă într-o experiență mult mai plăcută.

Să știti interesele lor

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face atunci când cumpărați ceva pentru un iubit de carte este să presupunem că le plac toate tipurile de cărți.

Mulți oameni au anumite preferințe și ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este cumpărarea unei cărți pe un subiect la care destinatarul nu are niciun interes.

Fără repetări

O altă mare greșeală? Cumpărarea pentru cineva a aceeași cărți sau aceeași serie de două ori. Luați-va  ceva timp să va gânditiă la o carte pe care persoană ar dori să o primească, nu luați doar primul lucru pe care îl vedeți expus la magazin.

Gândește-te personalizat

Toată lumea iubește un cadou personalizat și acest lucru este valabil și pentru iubitorii de cărți. Un exemplu excelent al acestui lucru? O ștampilă personalizată pe care o pot folosi la fiecare nouă carte pe care o primesc. Acesta este un dar care este la fel de cool că și util.

Ajungeți la autori

Dacă este posibil, luați legătura cu autorul favorit al persoanei și cereți-i să semneze o copie a unei cărți. Probabil că nu veți avea noroc cu autorii mari, dar autorii mai mici, și mai ales autorii locali, vor dori probabil să audă de la dvs. și vă vor ajută să vă ofere un cadou perfect.

Ideile de cadouri cu carte

Știm cu toții un iubitor de carte, poate că și tu ești unul dintre ei. Pentru acești oameni, nimic nu nu este mai presus decât să stea confortabil cu o carte bună.

Când se apropie ziua lor de naștere sau sărbătorile, poate fi imposibil să știi ce să le oferi. Desigur, singurul lucru care îmi vine în minte este – mai multe cărți! Dar dincolo de asta, poate fi chiar provocarea pentru a oferi unui iubitor de carte darul perfect.

Dacă vă gândiți să cumpărați o carte pentru prietenul iubitor de carte sau pentru un membru al familiei, avem o singură întrebare pentru dvs.: De unde știți că nu au citit deja cartea? Iubitorii de carte, în mod surprinzător, iubesc să citească și fac multe! În timp ce intenția de a le oferi o carte este drăguță, este o mișcare riscantă pentru acei cititori vrăjitori. Dacă asta a fost ideea dvs., nu vă faceți griji. Avem multe alte idei pentru a vă ajută.

Din fericire, suntem aici pentru a vă ajută. Am ales aceste cadouri pentru iubitorii de cărți, astfel încât să le puteți oferi un cadou unic, care este mai mult decât o altă carte de adăugat la colecția lor. Cărțile sunt grozave, dar uneori este frumos să-i oferi cuiva ceva diferit.

Cum să faci un șoarece de biblioteca fericit

Nu contează pentru cine faceți cumpărături, puteți găși cadouri literare perfecte care vor face orice iubitor de carte fericit. Au dispărut zilele în care cadourile dvs. au trecut neobservate, puteți să vă îndepărtați prietenul iubitor de carte sau membrul familiei de cele mai recente cărți citite cu un cadou unic care le va capta atenția.

Oamenii tind să aibă un gust foarte specific în cărți și poate fi dificil să decideți ce dorește o persoană. Și, mai ales cu iubitorii de cărți, există o șansă bună că ei să fi citit deja tot ceea ce le oferiți! De aceea este o idee bună să mergeți într-o altă direcție atunci când cumpărați un cadou pentru ei. Puteți încă să completați dragostea lor de cărți, pur și simplu nu trebuie să fie într-un astfel de mod literal.

Pentru iubitorii de cărți adevărate, există o mulțime de cadouri legate de carte din care puteți alege, de asemenea. Din alegerile pentru mobilier pe care vor fi așezate cărțile în colțuri, la gadget-uri care fac citirea mai ușoară și cărți de masă distractive, ne-am gândit la tot ceea ce nu trebuie să va gândiți dvs.

Dacă există o zi de naștere sau o sărbătoare care se apropie în curând, nu intrați în panică! Te-am acoperit. Indiferent de bugetul dvs., puteți găși un dar drăguț pe care iubitorul de cărți din viața dvs. îl va aprecia.

Cumpărați prin și pentru personalitate

Cadourile noastre pentru cititori iau în considerare toate genurile diferite ale literaturii, astfel încât să puteți găși un cadou care să se potrivească personalitățîi celor pentru care cumpărați. Acestui iubitor de carte îi plac romanele de mister? Romantismul? Sci-Fi-ul? Umorul? Indiferent de tip, există un dar aici pe care îl vor iubi.

Cititorii au și multe alte pasiuni, crezi sau nu. Dacă nu doriți să parcurgeți acest traseu tipic de carte, luați în considerare de ce altceva se bucură această persoană.

Mulți cititori se bucură, de asemenea, de scris, ceea ce deschide numeroase alte opțiuni pentru cadouri. Ne-am gândit deja la asta și în această lista de cadouri pentru iubitorii de cărți am cuprins și interese similare.

Este această persoană amuzantă sau mai serioasă? O altă modalitate de a ne gândi la cadouri este prin personalitate!

Avem cadouri perfecte pentru goofball și pentru cei mai serioasi – puteți găși cu adevărat aici de toate! Indiferent dacă sunteți un iubitor de carte voi înșivă sau doar citiți o revista ocazională, puteți găși darul perfect.

Chiar dacă iubești și cărțile, este posibil să fi rămas fără idei.

Indiferent de bugetul dvs., și indiferent de ocazie, puteți fi sigur că veți găși un cadou unic care va fi perfect pentru iubitorul de cărți din viața dvs. Chiar și cei mai pasionați de cărți vor aprecia și se vor bucură de aceste daruri drăguțe.

Dacă se apropie un eveniment, este timpul să începeți să vă gândiți la ideile de cadouri. Ce mai așteptați? Începeți cumpărăturile acum!

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general