Cadouri pentru iubitorii de Vin

Cine nu iubește un pahar bun de vin? În timp ce noi toți putem aprecia un pahar de vin bun după o zi lungă, există alții care se duc la un alt nivel. Acești auto-proclamați iubitori de vin au o pasiune pentru toate vinurile.

Ai putea crede că este un grup de persoane pentru care este  ușor de făcut cumpărături, dar nu este întotdeauna cazul.

Poți aduce întotdeauna unui iubitor de vin o sticlă frumoasă de vin, dar de ce să nu iei în considerare ceva și mai unic?

Să recunoaștem, probabil că au deja o colecție substanțială de vinuri. De ce să nu le mai aduci altceva în colecția lor de vinuri?

Cele mai frumoase cadouri

[products limit=”24″ columns=”3″ visibility=”featured” ]

Dacă ai epuizat ideile, uneori se poate simți atât de nefericit ca și cum ai rămâne fără vin! Nu intra în panică.

Am venit cu această listă cu daruri pentru iubitorii de vin pe care orice iubitor de vin o va aprecia. Aruncă o privire și vezi ce găsești.

10 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărăm cadouri pentru…

iubitorii de vin

Louis cu sticla de vin

1. Preferințele lor

Unii oameni au o nemulțumire pentru ceva prea dulce, în timp ce alții alții se bucură de vinurile pentru deșert mai dulci. Unii oameni au dureri de cap de la vinul roșu, iar alții nu sunt fani ai vinurilor albe. Vei dori să te familiarizezi cu gustul cadoului înainte de a cumpăra o sticlă sau două.

2. Favoritele lor

Scornonește în frigider și în cramă și vezi ce vinuri au de mai multe ori. Acestea ar putea fi în mod obișnuit favorite și ar trebui să vă îți dai seama de ce ar trebui să cumperi. Nu trebuie doar să fie vin! Ar putea fi brânzeturi și biscuiți care se potrivește bine sau poate o decorare din vînăria care produce sticla preferată.

3. Locul lor de amplasare

Care este cea mai apropiată țară a vinurilor  unde locuiește beneficiarul cadoului? O călătorie de o zi este întotdeauna binevenită pentru majoritatea oamenilor, iar o excursie de o zi în țara vinurilor este favorită în permanentă.Încercă să îi trimiți o zi să guste și să savuraze arome ale unei fabrici locale sau două.

4. Alimentele lor preferate

Dacă destinatarul cadoului este un fan al unui anumit fel de mâncare, este probabil să îl mănânce destul de des. Nu poți da greș prin asocierea unei sticle de vin cu masa preferată.

5. Petrecerile

Mulți iubitori de vin sunt iubitori de petreceri. În cazul în care destinatarul cadoului se întâmplă să facă parte din  această categorie, ar putea fi o idee fantastică pentru a îi ajuta pe cei care sunt familiarizați cu petrecerile. Încercă să oferi feluri de mâncare sau colecții mari de pahare de vin pentru început.

6. Gama de prețuri

În timp ce tu ești cel care vei cumpăra cadoul, este o idee bună să ți cont de bugetul destinat pentru cadou. Acest lucru este valabil mai ales dacă cumperi o sticlă de vin. Vinul este unul dintre acele lucruri în care gustul este într-adevăr destul de atașat la preț, și nu vei dori să să îi speri cu ceva neașteptat.

7. Magazinele lor preferate

Dacă nu te poți decide ce să cumpări  iubitorului de vin, o carte drept cadou este întotdeauna un pariu sigur. Încearcă să afli  de unde au obiceiul de a își cumpăra vinul și  plătește-le viciul cu cârdul tău.

8. Vinăriile lor preferate

Dacă destinatarul cadoului are câteva localuri favorite, ar putea fi o idee minunată să le cumperi o sticlă sau două din acea locație. Experiențele sunt întotdeauna daruri minunate, de aceea, poate dorești  să planifici o excursie la vinăria în sine și să mergi împreună cu ei, luând împreună sticla de vin.

9. Barurile lor preferate

Barurile de vin au  tendință de creștere și tind să fie destul de distractive. Caută un loc privat  unde prietenul tău se bucură sau se poate bucura și planificați o noapte împreună. Luați de asemenea, în considerare un card cadou pentru barul de vin.

10. Restaurantele lor preferate

Vinul merge mâna în mână cu mâncarea. Rețineți că o cină cu un pahar de vin poate fi mai plăcută decât câteva sticle băute acasă. Petrece cu destinatarul cadoului la o întâlnire  sau o seră cu prietenii cu un card cadou la un  local privat preferat.

Nu sunt cadouri obișnuite pentru iubitorii de vin!

iubitorii de vin

Toți avem prietenul acela care este rar văzut fără un pahar de vin în mâini și are o cramă complet înmagazinată cu sticle delicioase de băutură. Acest cunoscător gastronomic va aprecia cu siguranță o largă varietate de cadouri de vin și, desigur, aproape orice sticlă de vin bine aleasă.

Chiar dacă nu cunoști primul lucru despre vin, țară a vinurilor sau vînării, poți să alegi darul perfect pentru prietenul tău iubitor de vin.

Aruncă o privire printre ghidurile noastre de cadouri pentru iubitorii de vin și fi sigur că vei vedea un cadou perfect pentru cel iubit.

Vinul are un mod de a aduce oamenii împreună, iar mulți oameni au un grup pe care îl bucură în mod regulat cu fructele viței.

Indiferent dacă faci parte dintr-un astfel de grup sau nu, este posibil ca prietenul tău să fie iubitor de vin.

Ajută-l susținându-i  relațiile cu daruri distractive

și unice legate de vin. Încearcă o sticlă nouă de vin, o băutură fantezie sau un nou truc pentru aerarea băuturii.

Aduceți-vă o sticlă ca să vă înveseliți la următoarea petrecere la care o să participați pentru această persoană – fie că este o zi de naștere, o ieșire sau petrecerea de absolvire. Cu iubitorii de vin, nu poți niciodată să greșești susținând pasiunea lor pentru viță de vie.

Dacă prietenul tău cel mai bun are întotdeauna un pahar de vin în mână sau fratele tău te ia mereu în timpul excursiilor de o zi la vinăriile locale, poți fi destul de sigur că un cadou legat de vin îi va mulțumi.

Dacă nu ești sigur de gusturile lor specifice în materie de vin, poți să îți satisfaci  întotdeauna obiceiurile cu sesiuni de degustare sau accesorii de înaltă calitate, cum ar fi decantoarele și ochelarii de vin.

Dacă acestea țin mai mult de latura drăguță, există o mulțime de postere amuzant cu vinuri și suporturi de pahare de pe piață.

Ce tip de cadou să oferi unui iubitor de vin?

Pentru toți prietenii și familia care iubesc vinul, este timpul să începi să gândești din altă perspectivă. Și nu vorbim de vinul din cutie! În timp ce nimeni nu ar arunca vreodată o sticlă de vin, gândește-te să mergi într-o direcție diferită în acest an.

Există o multitudine de accesorii de vin care vor face cadoul perfect, iar noi vă facem viața mai ușoară, punându-le pe toate într-un singur loc – pentru ghidul de cadou pentru iubitorii de vinuri!

Indiferent dacă faci cumpărături pentru un adevărat fan al vinului, sau cineva care are o dragoste sănătoasă pentru vin, aici poți găsi darul perfect.

De la obiecte pline de umor la mai multe gadget-uri tehnice, care pot ajuta la îmbunătățirea experienței de băutură a vinului, vei găsi o mare varietate de elemente din care poți alege.

Chiar dacă nu cunoaști industria vinicolă, poți găsi darul potrivit. Toate produsele noastre îl vor face cu siguranță pe  orice iubitor de vin să zâmbească.

Indiferent dacă faci cumpărături pentru un cadou de Crăciun sau te gândești la cadoul perfect să îl oferi la o petrecere viitoare de dineu, vei găsi cadoul perfect care va face orice ocazie mai specială și mai distractivă!

Acest iubitor de vin ar putea fi soțul / soția, cel mai bun prieten, fratele, părintele sau chiar colegul tău – există ceva legat de vin, care cu siguranță mulțumește pe fiecare dintre aceștia . Doar orice cadou bine ales va aduce cu siguranță un zâmbet pe fața cunoscătorului din viața ta.

Nu este nevoie să spargem banca!

bautorii de vin rosu

Pentru mulți, împărtășirea unei sticle de vin cu cineva este o modalitate foarte bună de a relaționa.

Deschiderea unei sticle în timpul unei mese frumoase sau în timpul sărbătorilor face ca o seară grozavă să fie plină de amintiri care vor dura o viață întreagă (poate amintiri puțin vagi, dar totuși amintiri!).

Uită-te prin ghidul nostru de cadouri pentru iubitorii de vin și vezi ce găsești – darul tău este sigur că va deveni o materie primă în casele lor.

Indiferent de bugetul tău, poți găsi un cadou potrivit și special pentru iubitorul de vin din viața ta. Produsele noastre acoperă o varietate de puncte de preț, făcând mai ușor ca oricând să alegi darul perfect.

Indiferent dacă există o zi de naștere, o sărbătoare, o nuntă sau o cină specială, un cadou unic este completarea perfectă pentru ocazie. Aruncă o privire prin lista noastră și vezi ce găsești. Începe cumpărăturile astăzi!

la multi ani

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general