Idei de cadouri de mulțumire

Nu este vorba de a te simți obligat, cadourile de mulțumire sunt o modalitate foarte bună de a arăta cu adevărat aprecierea ta atunci când cineva face ceva frumos pentru ține! Fie că este vorba de un prieten, de un membru al familiei, de un coleg sau de un coleg de serviciu, un simplu cadou este o modalitate excelentă de a lăsă pe cineva să știe că sunteți cu adevărat recunoscător pentru ajutorul acordat.

Un doctor minunat, poștașul care întotdeauna te salută, un prieten care a fost acolo pentru tine în timp ce erai bolnav sau un membru al familiei care și-a făcut timp să te ajute.

Indiferent de ocazie, un cadou de mulțumire este întotdeauna apreciat. Dacă nu sunteți sigur care este darul perfect, cititi acest articol mai departe.

Idei de cadouri cadouri

[products limit=”24″ columns=”3″ visibility=”featured” ]

Cum sa alegi cadoul potrivit

Cauți să spui cuiva „mulțumesc” pentru că ai primit un cadou frumos? Țineți minte aceste zece lucruri în timp ce faceți cumpărături!

Păstrați-l simplu

Rețineți că un cadou de mulțumire ar trebui să fie ceva simplu, un mod frumos de apreciere pentru ceea ce a făcut cineva pentru tine. Nu este momentul să îi copleșim cu un cadou mare, în majoritatea cazurilor, care îi va face să se simtă inconfortabil! În schimb, alegeți ceva drăguț care știți că îl vor bucură.

Când aveți dubii, alegeți altceva

Dacă nu ești prudent, gândește-te la  altceva! Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să faci pe cineva să se simtă inconfortabil când de fapt încerci doar să faci ceva frumos.

Alegeți ceva ce știți că îi va face fericiți și nu va fi nici măcar pus sub semnul întrebării.

Fii consistent

Ați primit recent ajutor de la un grup de persoane? Poate că este sfârșitul anului școlar și vrei să le mulțumești profesorilor? Asigurați-vă că nu insultați accidental pe cineva prin includerea tuturor și aducându-le tuturor un cadou de mulțumire.

Frații dvs. v-au ajutat recent să vă mutați? Nu cumpărați un cadou doar pentru unul dintre ei, asigurați-vă că îi includeți pe toți!

În timp ce darul în sine nu este necesar, și poate sfârși prin a crea tensiune dacă nu sunteți atent.

Dacă nu credeți că vă puteți permite cadouri pentru un grup de oameni, este mai bine să nu cumpărați pentru nimeni, astfel încât să nu supărați pe nimeni din greșeală.

Nu cheltuiți prea mult

Similar cu regula # 1, asigurați-vă că nu cheltuiți prea mulți bani pe cadourile dvs. de mulțumire. Pentru majoritatea oamenilor, un cadou scump îi va face să se simtă incomod, că și cum ar fi „datori” cu ceva în schimb. Nu este un punct de mulțumire.

Tot ce vreți să faceți este să faceți persoană să se simtă apreciată și nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a face asta.

Cadourile din inimă sunt întotdeauna mai speciale decât cadourile care costă o mulțime de bani, mai ales în această situație.

Aveți grijă la alergii si restricții

Dacă cumpărați pentru cineva un cadou, mai ales dacă este vorba de mâncare sau băutură, asigurați-vă că sunteți conștient de eventualele alergii pe care le poate avea.

Din nou, dacă nu sunteți sigur, alegeți altceva! De asemenea, țineți minte preferințele  persoanei, dietă sau chiar opiniile religioase.

Dacă cineva alege să nu bea alcool, o sticlă frumoasă de vin nu va fi probabil cel mai bun cadou de mulțumire!

Alimentele pot fi o idee bună

Alimentele pot fi o idee extraordinară de cadouri – cui nu-i place mâncarea? Indiferent dacă oferi cuiva un coș de cadouri asortat sau chiar gătești sau le coci singur, sigur vei fi foarte apreciat și bucuros.

Le cunoști mâncarea sau desertul preferat? Asta reprezintă o idee de cadou extraordinară!

Din dragoste…

Acțiunile spun mai mult decât cuvintele, dar asta nu înseamnă că cuvintele nu sunt frumoase sau nu sunt apreciate! În timp ce un cadou real este cu siguranță minunat, inclusiv o felicitare de mulțumire scrisă de mână va duce darul tău la nivelul următor.

Răpește-ți câteva clipe și scrie ceva din inima persoanei care te-a ajutat. Va însemna mult!

Personalizați-l

Dacă sunteți îngrijorat că darul dvs. este prea impersonal, personalizați-l!

Indiferent de ce reprezinta cadoul, exista intotdeauna moduri de a îl face mai personal.

Descoperiți-le interesele

O modalitate foarte bună de a vă asigura că cumpărați pentru cineva un cadou de mulțumire de care se vor bucură este să înțelegeți ceea ce le place.

Îi place să meargă la cină? Filmele? Să călătorească? Artă? Sportul?

Chiar și o idee de bază despre ceva ce le place poate ajută la adaptarea ideii de cadou și va va asigura că este ceva de care se vor bucură cu adevărat.

Dacă nu sunteți sigur, încercați să obțineți informații de la un coleg, un prieten sau un membru al familiei!

Plătiți-l înainte

În cele din urmă, uneori cea mai bună idee de cadou de mulțumire este pur și simplu să îl plățiți înainte! Dacă cineva a făcut ceva frumos pentru dvs., faceți-va timp pentru a face ceva frumos pentru ei în schimb. Întoarcerea favoarei poate fi un lucru minunat, mai ales atunci când este ideea ta și nu ideea persoanei care a făcut ceva frumos!

Cadouri unice de mulțumire

Într-o lume plină de distracții și vești proaste, este important să vă amintiți toate persoanele minunatele din viața voastră care fac lucruri minunate.

 

De la simple acțiuni de bunătate la favoruri mai mari, în lume există atât de multe lucruri bune. Deci, care este cel mai bun lucru de făcut pentru a recunoaște acele lucruri bune? Oferă-le acestor oameni un cadou de mulțumire!

Darul nu trebuie să fie costisitor, ci pur și simplu răpindu-va din timpul dvs. pentru a oferi ceva în semn de mulțumire pentru cineva pentru muncă lor este ceva pe care persoană respectivă nu o va uită în curând. Pentru majoritatea oamenilor, a face ceva frumos pentru altcineva este făcut din bunătate, nu pentru recunoaștere. Cu toate acestea, nimeni nu a putut nega cât de frumos este să fie recunoscut!

Fie că oferit un mic cadou de Crăciun pentru poștașul dvs., un spa pentru o asistență specială care a avut grijă de dvs., un coș dulce pentru profesorul dvs. preferat la școală sau ceva similar pentru un coleg, un prieten sau un membru al familiei, acest gest este o modalitate foarte bună de a arăta cu adevărat cât de recunoscător sunteți.

Uneori, cuvintele nu sunt suficiente, este bine să mergem mai departe! Oricine merită cu adevărat un dar de mulțumire nu s-ar aștepta niciodată la unul, dar asta îi face atât de speciali! Un cadou de mulțumire este nu numai frumos, este o surpriză plăcută care va ridică moralul oricui îl primește.

Ce să cumpărați?

Este ușor să hotărâți că cineva merită un dar de mulțumire, dar partea grea este de a decide ce să le oferiți! Mai ales dacă cumpărați un cadou pentru cineva pe care nu îl cunoașteți bine sau pentru cineva cu care lucrați, nu doriți să oferiți nimic care ar putea fi considerat inadecvat. De asemenea, doriți să vă asigurați că nu cumpărați un cadou prea extravagant (nu doriți să faceți că persoană să se simtă rău!) Mai degrabă, darul ar trebui să fie un simbol dulce care să vă arate aprecierea pentru ajutorul pe care vi l-a oferit.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Ați ajuns la locul perfect. Ghidul nostru pentru cadouri este plin de opțiuni perfecte pentru cadouri de mulțumire minunate. În funcție de persoană pentru care faceți cumpărături, puteți găși un cadou potrivit și drăguț care le va da satisfacție.

Construiți amintiri cu un cadou de mulțumire

Căutați un cadou pentru soțul / soția dvs.? Uneori, un cadou mai scump este bun, depinde doar de situație! Te-au ajutat recent să îți cauți un nou loc de muncă? Te-au ajutat când te-ai despărțit de iubitul tău? Există o mulțime de lucruri minunate pe care le facem pentru cei dragi, iar un cadou de mulțumire este doar o modalitate de a vă arăta aprecierea. Pentru acele momente foarte speciale și pentru cei mai buni oameni din viața ta, uneori un cadou de mulțumire este mai mult decât potrivit.

Este întotdeauna momentul potrivit să-i mulțumiți cuiva și să-i aduceți un cadou frumos! Luați-i prin surprindere și oferiți-le ceva cu adevărat special, ce vor aprecia în anii care vor veni.

Indiferent dacă darul poate fi folosit o perioada mai lungă de timp  sau este destinat să te bucuri pe moment, memoria însăși va dura o viață. După cum se spune, oamenii își amintesc mereu modul în care i-ați făcut să se simtă!

Un cadou de mulțumire este o modalitate foarte bună de a face pe cineva să se simtă bine și să se simtă apreciat.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general