URA! Există un nou copil în viața ta!

Felicitări pentru că ai devenit părinte din nou, mătușă, unchi, bunic sau prieten al acestei minunății.

Acesta este un moment minunat în viața ta și ultimul lucru pentru care vrei să-ți faci griji este să petreci ore din timpul tău găsind cadoul perfect pentru un copil.

Există atât de multe posibilități! De la jucării la haine la cadouri educaționale la unelte pentru a fi utilizate de părinți, cumpărăturile pentru un copil pot fi foarte copleșitoare.

Bebelușii reprezintă o bucurie și întotdeauna dorim să fie fericiți și sănătoși.

Și nimic nu-i face mai fericiți decât o jucărie nouă cu care să se joace! Dar, atunci când vine vorba de a le oferi jucărie potrivită, poate fi un pic dificil.

Există atât de multe lucruri diferite pe aici, de la zornăitoarea copilului la cadouri mai educative. Acest ghid te va ajută să iei decizia corectă, astfel încât să poți oferi cadoul perfect pentru acel copil special!

Dacă cauți un cadou pentru bebeluși, ai grija de:

Vârsta potrivită

Poate te gândești că orice jucărie care arată distractivă și plină de culoare este jucăria perfectă pentru un copil, dar asta nu este adevărat.

Nu dorești să cumperi o jucărie pentru un copil, doar că să afli că este prea avansată pentru înțelegerea copilului. De aceea este important că copilul să se încadreze în intervalul de vârstă corespunzător.

Acest lucru este ușor de făcut prin verificarea ambalajului jucăriei, care spune în general pentru ce vârstă este potrivit.

Acest lucru te asigură că bebelușul va putea să înțeleagă cum să o folosească și să se distreze cu ea!

Siguranța, siguranța, siguranța!

Când vine vorba de bebeluși, întotdeauna siguranța este pe primul plan!

Și contrar credinței populare, nu toate jucăriile sunt adevărat sigure pentru copii, cum ar fi jucăriile care au o mulțime de piese mici  sau orice altceva care are un cablu electric.

De aceea este important să te asiguri că jucăria pe care o cumperi poate fi administrată de un copil în siguranță sau sub supravegherea adulților.

Promovează învățarea și creativitatea

Bebelușii se gândesc la lumea din jurul lor cu fiecare atingere, miros, vedere și sunet.

Deci, nu vrei doar să le dai o jucărie cu care să se distreze; vrei să le dai o jucărie care să îi ajute să învețe și să le inspire creativitatea.

Acest lucru poate fi orice, de la un joc bine  proiectat care îi învață  lucruri precum alfabetul la tuburi pentru construit care permit copilului să creeze lucruri diferite.

Încurajează activitatea fizică

Activitatea fizică este minunată pentru un copil, deoarece promovează funcții sănătoase ale corpului și îi învață cum să-și coordoneze mișcările.

Jucăriile care promovează activitatea fizică sunt extrem de bune pentru copii, în special pentru cei care învață să meargă.

Și există multe jucării pe acolo, de la simple la extravagante, care învață că mișcarea este amuzantă pentru copii!

Stimulează diferitele simțuri

O mulțime de jucării  fac doar un singur lucru. De exemplu, o zornăitoare face  zgomot numai atunci când este zdruncinat, dar nimic altceva. Și, deși nu este plictisitor pentru un copil, nu stimulează celelalte simțuri.

Jucăriile care oferă o experiență mulți-senzorială sunt printre cele mai bune și s-au dovedit a contribui la reducerea stresului și la oprirea anumitor comportamente în cazuri de nevoi speciale.

Aceste jucării, în general, fac mai multe lucruri cum ar fi se aprind, fac zgomot, au diferite texturi și așa mai departe.

Să poate fi folosit mai mulți ani

Deși bebelușii reprezintă o bucurie, nu sunt atunci când vine vorba de portofel.

Ei cresc atât de repede și asta înseamnă că trebuie să le cumperi constant lucruri noi pentru a se potrivi vârstei lor.

De aceea, jucăriile care vor fi folosite mai mulți ani sunt cele mai bune!

Aceste jucării sunt făcute, în general, pentru un nivel de înțelegere a copilului, dar pe măsură ce cresc, acestea pot fi ajustate pentru a deveni din ce în ce mai provocatoare pentru ei.

Este grozav pentru ei și este minunat pentru portofel!

Materialul

Jucăriile pot fi confecționate din diferite tipuri de materiale și unele dintre ele pot fi toxice dacă copilul pune jucăria în gură, ceea ce fac foarte mulți dintre ei.

Asigura-te că toate jucăriile pe care le cumperi sunt fabricate din materiale netoxice și durabile, acestea includ materiale cum ar fi materiale plastice, vopsele și orice înveliș pe care îl pot pune pentru a face jucăria să țînă mai mult.

De asemenea, jucăria ar trebui să fie durabilă, astfel încât să nu se rupă ușor, ceea ce este important pentru siguranța copilului și pentru portofel.

Un cadou unic

Există atât de multe jucării diferite care par să facă același lucru, să lumineze, să învețe literele și numerele, să scoată sunete etc. Deci, chiar contează pe care dintre ele le primeșți? Da!

Dacă vrei cu adevărat ca copilul tău să învețe, este foarte important să te gândești la modul în care învață aceste lucruri.

Jucăriile care învață copiii lucruri de bază, într-un mod unic, reprezintă cea mai bună modalitate pentru copil să învețe repede și să se bucure de ele!

Acest lucru este fantastic pentru a îi învăța că este distractiv să învețe și există multe modalități de a face acest lucru.

Interacțiunea

Bebelușii sunt aproape întotdeauna sub supraveghere constantă, deci gândește-te la oferirea de jucării cu care te poți juca și tu.

Acest lucru ajută la stimularea interacțiunii distractive între părinte și copil și vă apropie mai mult.

Jucăriile care necesită lucrul în echipă și rezolvarea problemelor sunt perfecte pentru a ajută bebelușul să învețe deprinderile de viață de la o vârstă fragedă pe care le realizează pe măsură ce cresc.

Acest lucru îi ajută să fie o persoană mai bună și cu abilități sociale deosebite!

Distracție!

Nu în ultimul rând, jucăria ar trebui să fie distractivă!

Nu te lasă prins în toate detaliile mici care te vor face să cumperi ceva ce până la urmă este pur și simplu plictisitor pentru un copil.

Toate aceste sfaturi sunt ghiduri utile, dar nu trebuie să fie respectate cu strictețe.

Atâta timp cât este sigur și interesant pentru copil, atunci mai presus de toate ar trebui să fie distractivă.

Amintește-ți  că copiii învață prin distracție și joc!

Cele mai bune idei de cadouri pentru bebeluși

Există mii de jucării acolo pentru copii, ceea ce va face dificilă alegerea celei mai potrivite. Cu atât de multe alegeri, de unde știi care este cel  perfect?

Ei bine, nu te mai stresa pentru că te-am acoperit! Fie că este vorba de bebelușul tău sau de copilul altcuiva, avem cele mai bune daruri care îi stimulează mintea în timp ce se distrează.

Și nici măcar nu trebuie să îți faci griji cu privire la golirea conturilor pentru aceste cadouri, deoarece noi oferim toate tipurile de jucării diferite într-o gamă largă de prețuri. Deci, dacă doreșți să cumperi cea mai scumpă jucărie pe care o avem sau ai nevoie de ceva mai ieftin, dar încă de bună calitate, te-am acoperit!

Te vom ajută să găseșți darul perfect fie pentru o fată, fie pentru un băiat. Efectul unui zâmbet al copilului este practic garantat cu ajutorul ghidului nostru pentru cadouri. Avem o selecție perfectă de cadouri care îi vor stimula și dezvoltă mintea.

Ține grijile mamei și tatălui la distanță cu aceste daruri sigure și funcționale. Poți chiar oferi ceva pentru copil care îi va ajută!

Ghidul nostru pentru cadouri are, de asemenea, o gamă largă de prețuri, astfel încât nu trebuie niciodată să simți că ți-ai golit conturile pentru un cadou perfect.

Poți găși cadoul perfect care se potrivește bugetului tău! Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou mare sau a unuia mic, ești acoperit.

Prin găsirea eficientă a cadourilor, vei avea mai mult timp să petreci cu copilul din viața voastră.

Alegerea jucăriilor sigure și educative

Vei  putea crea amintiri care vor influența dezvoltarea copilului atât cu darul pe care i-l  oferi, cât și cu timpul petrecut cu acesta.

Fie că este vorba de copilul tău sau de un nepot sau un finuț, îi poți ajută să crească fericiți și sănătoși.

Vor iubi jucăria sau darul, la fel și părinții! Darul ar putea fi doar pentru copil sau poate pentru întreaga familie. Ar putea fi distractiv sau educativ, sau poate ambele.

Ar putea fi un instrument pentru a ajută părinții sau o jucărie de dezvoltare. Indiferent de ce alegi, darul va fi perfect, creând amintiri de durată și potrivind bugetul și nevoile într-o manieră perfectă.

Copilul din viața ta va chicoti și va zâmbi când își va deschide cadoul, și nu acesta este cel mai mare dar dintre toate?

Dragostea și fericirea din ochii lor este ceva de neprețuit, bucură-te de acest moment! Mama și tată vor aclamă și ei.

Cui nu le place să-și vadă copilul fericit? Sau să primească ceva care să le ușureze viața.

Întreaga familie va fi încântată de darul tău.

 

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here