Un prieten este un dar al vieții, care durează pentru totdeauna.

Dacă ești în căutarea celei mai bune idei de cadouri pentru prieteni, mai bine rămâi prin preajmă, după cum veți descoperi că un cadou pe care nu l-ați găsit a existat.

Începe să navighezi acum, indiferent dacă prietenul tău este soția ta, o fată adolescentă sau un iubitor de vinuri – vom încerca să vă ajutăm!

Cele mai frumoase cadouri

La ce sa fii atent:

Încerci să găsești cadoul perfect pentru prietenii tăi pentru un eveniment special sau o vacanță binevenită? Asigură-te că respecți aceste reguli!

1. Fii original!

Nu poți face prea multe greșeli atunci când faci cumpărături pentru prieteni, dar acesta este una mare.

Acest lucru va face ca prietenul tău să simtă că nu îți  pasă sau, mai rău, că îi faci cadou  același lucru pe care l-ai primit de la el!

2. Fă-l să râdă

Nu poți niciodată să greșești cu un cadou care îți va face prietenul să râdă.

Dacă nu ești sigur de o categorie de cadou, un cadou plin de umor va fi întotdeauna un succes.

3. Gândește-te la cele mai frumoase amintiri

Vechile amintiri pot ajuta la inspirarea unor noi idei de cadouri.

De exemplu, gândește-te la amintirea preferată sau la vacanta din liceu și cauta un cadou care sa-i amintească de asta.

cele mai frumoase amintiri

4. Întreabă fără să întrebi

Poți obține ajutor fără să întrebi cu exactitate ce își dorește ca și cadou.

Subliniază lucrurile data viitoare când te afli la cumpărături și vezi cum răspunde, sau adu niște idei în conversație.

Pune problema ca și cum ești interesat (ă) de elementul respectiv, pentru a nu fi suspicioși.

5. Află ce îl interesează

Acordă-ți timp și gândește-te de ce anume este cel mai interesat prietenul tău.

Care este hobby-ul lui preferat? Ce a studiat la școală?

Intră în mintea lui, ia în considerare interesele lui.

6. O grămadă de cadouri mici

Uneori, cadourile mai mici pot fi mai distractive și mai semnificative decât un cadou mare si scump, care se simte impersonal.

Nu este vorba de a cheltui o grămadă de bani, ci mai degrabă de a-ți petrece timpul să-ți amintești de lucrurile avute în comun.

7. Gândul este cel care contează

Un prieten adevărat va aprecia cu sinceritate că ai avut timp pentru un cadou.

De multe ori prietenii nu-si mai dau daruri pe măsură ce îmbătrânesc, deci acordă-ți timp pentru a-i lua ceva. Va însemna mult pentru el!

Nu trebuie să fie un dar scump, ci mai degrabă un lucru care să-i arate că-l apreciați și iubiți.

8. Nu concura cu alți prieteni

Nu concura cu ceilalți prieteni în valoare financiara. Fii sentimental!

Ar trebui să te concentrezi doar asupra a ceea ce crezi că îi va plăcea prietenului tău și să știi ce sumă de bani trebuie să cheltuiești.

Din nou, un prieten adevărat va aprecia efortul și nu va compara costurile articolelor.

9. Nu conteaza ce ți-a luat el ție

Nu trebuie să-i cumpărați un cadou similar cu cel cumpărat de el  la ultima aniversare.

Oamenii cred că acest lucru înseamnă că trebuie să luați un cadou similar cu o valoare similară. Nu este adevărat!

În schimb, abordați fiecare sărbătoare sau eveniment ca o ocazie unică de a oferi prietenului un cadou unic.

10. Cere ajutor familiei

În cele din urmă, întreabă pe cineva din familia lui de vreo idee de cadou.

Probabil că ei îți cunosc prietenul la fel de bine, dacă nu chiar mai bine decât tine, așa că ar putea să te sfătuiască in această privință.

Nu doar cadouri obișnuite!

Cum ar fi viața fără prieteni? Mai puțina distracție si mai multă muncă – cel puțin.

Un cadou unic este o modalitate foarte bună de a-ți arăta aprecierea pentru cât de bună îți fac viața!

Pentru cine cumperi cadoul? Un vechi prieten pe care l-ai cunoscut de 20 de ani, un nou prieten pe care ți l-ai făcut și care avut un impact pozitiv asupra vieții tale?

Indiferent pentru cine cumperi, ai nevoie de darul potrivit.

Și suntem aici pentru a te ajută să faci acest lucru.

Ce îi place prietenului tău?

Indiferent de interesele prietenului, poți găsi un cadou perfect. S-ar putea să fi rămas fără idei, dar cu puțină cunoaștere a ceea ce le place, poți folosi ghidurile noastre pentru a găși cadoul perfect.

Găsește un cadou care îl va face pe prietenul tău  să râdă, să zâmbească, să gândească sau chiar să plângă (de fericire!). Indiferent de emoția pe care dorești să o provoci, poți găsi ceva care va fi perfect.

Dacă este ziua lor de naștere, o mare sărbătoare, sau orice alt moment special, trebuie sa oferi un cadou memorabil pe care și-l vor aminti pentru totdeauna. Lasă-ne să te ajutăm, astfel încât să nu ai  nevoie să te stresezi în legătură cu găsirea elementului perfect.

Prietenii ne fac viața mai bună, chiar și atunci când trăiesc departe.

Poate continui să păstrezi legătura cu cel mai bun prieten din tinerețe sau poate că colegul tău de facultate s-a mutat în altă parte după absolvire. Chiar și de la distanța, prietenii te pot face să te simți mai bine chiar și în cele mai negre zile.

Chiar dacă nu puteți fi cu ei la ziua lor de naștere sau în timpul vacanțelor, le poți trimite în continuare un cadou pentru a le arăta că te gândești la ei.

Indiferent de prieten, de ocazie sau de bugetul tău, ai ajuns la locul potrivit pentru a găsi ideile perfecte de cadouri pentru prieteni.

Aruncați o privire prin ghidurile noaștre și suntem siguri că vei găși un cadou unic pe care oricare dintre prietenii tăi îl vor iubi.

Ce mai aștepți? Începe să cauți de azi!

Cadouri practice pentru prieteni

În loc să alegi un articol aleatoriu care nu are nici o semnificație pentru ei, gândește-te la darurile care îi vor bucură și le vor folosi.

Iată câteva idei de cadouri pe care orice prieten ar dori să le primească.

Un planificator cu aspect superb

Dă darul organizării! Nu numai că este un cadou incredibil de practic, poate fi la fel de minunat.

Organizatoarele de astăzi nu sunt doar  calendare pe fiecare săptămâna, ci vin într-o varietate de modele și cu numeroase opțiuni de organizare.

Perfect pentru prietenul care uită întotdeauna lucrurile sau pentru cel care este întotdeauna punctual – asta îi va ajută să rămână așa! Cel mai bun dintre toate, va face un accesoriu superb pe care îl pot pune la birou.

Căști

Viața este agitată – toți putem fi de acord cu asta. Uneori, că să îți înneci amarul trebuie să asculți muzică sau audio-bookul preferat .

Căștile sunt un cadou minunat. Perfect pentru lucru afară, in birou, cu metroul, sau în timp ce ești la o cafenea, căștile sunt mereu utile.

De multe ori, căștile standard pe care le obții cu achiziționarea telefonului nu sunt de ajuns. Modernizează-ți prietenii cu cele mai noi tehnologii, care sunt confortabile și au o calitate uimitoare a sunetului – nu poți da greș cu asta.

Un Tirbușon

A zis cineva vin? Perechea vinului, tirbușonul. Mai mult un element esențial pentru majoritatea oamenilor, un tirbușon este un cadou perfect care va vea o utilizare mare.

Cineva nu poate avea niciodată prea multe tirbușoane. Imaginează-ți că stai cu prietenii, gata să deschideți o sticlă de vin, doar ca sa vă dati seama că nu găsești tirbușonul. Fir-ar!

Difuzor aromaterapie

Pentru cei care au nevoie mare de relaxare, un difuzor de ulei este un dar perfect.

Aroma relaxantă a uleiurilor esențiale este suficient de puternică pentru a relaxa chiar și persoana cea mai stresată pe care o cunoști.

Perfect pentru a îl utiliza în dormitor, baie aceasta este o alegere excelentă care poate face minuni asupra celor care au nevoie de un minut de relaxare.

Husă telefon

Husele de telefon nu protejează doar telefonul, ele reprezintă o modalitate excelentă de a iti prezenta stilul individual.

Descoperă preferințele prietenului,  amintești-ți ce tip de telefon are și caută husa perfectă.

Articole vestimentare

Articolele vestimentare sunt întotdeauna o opțiune de cadou. Nu puteți avea niciodată prea multe haine, așa că această idee este la indemana.

Perfect pentru prietena ta pas cu moda.

Afla cele mai recente tendințe de modă și alege ceva unic în afară sau găseste elementul practic de care prietena ta are nevoie: îmbrăcăminte sportiva, îmbrăcăminte pentru următoarea escapada?

Cană pentru băuturi

Ce bea foarte mult prietenul tău: cafea, apă, vin? De ce să nu le cumperi o cană nouă, o sticlă pentru apă sau un pahar de vin?

Acesta este un cadou practic perfect si poti sa te distrezi alegandu-l.

Bilete de concert

Dacă esti în căutarea unui cadou perfect pentru prietenul tau, de ce să nu iei bilete de concert pentru o trupă sau un muzician pe care îl iubește?

Este un dar perfect și draguț care arată că știi ce ii place prietenului tău și îți oferă, de asemenea, șansa de a relaționa și de a petrece timpul împreună.

Cărți pentru dezvoltare

Viață este grea. Din fericire, există o mulțime de “cărți de îndrumare” din care poți alege!

Această ar putea fi o carte de bucate sau un ghid pentru viața de proaspăt absolvent, pregatirea pentru un loc de muncă, căsătoria și multe altele.

S-ar putea să beneficiezi și de câteva sfaturi!

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here