Toate cuplurile au nevoie de o perioada de timp impreuna undeva departe, intr-un loc de vis si ce moment e mai bun sa pleci intr-o astfel de calatorie decat imediat dupa nunta?

Ei bine, dupa un eveniment asa mare noi consideram ca aveti nevoie de o binemeritata pauza in care sa va bucurati cum se cuvine de primele zile de casnicie, asa ca am strans pentru voi pachete complete si super avantajoase pentru luna de miere.

Desi este denumita “luna de miere”, putine sunt cuplurile care intr-adevar petrec o luna calendaristica pe un taram strain, in vacanta de vis.

De fapt – spre surprinderea multora – luna de miere nu face referire la o perioada de timp, ci la faza de atractie a lunii care genereaza si mareele.

Desi luna de miere este, prin traditia sa, o calatorie pe care doi indragostiti o fac, aceasta a capatat de-a lungul timpului o semnificatie mult mai adanca, si anume sarbatorirea casatoriei de catre cei doi indragostiti.

Nimeni nu stie cand si cum a devenit luna de miere atat de importanta, cert este ca in ziua de azi este una dintre cele mai respectate traditii de nunta de tinerii de pretutindeni.

Indiferent care sunt planurile voastre pentru luna de miere – vreti sa calatoriti in jurul lumii, sa vizitati Europa, China, Maldive sau sa mergeti in camping in peisajul pitoresc pe care il ofera Carpatii, veti gasi o multime de oferte avantajoase si pachete complete in paginile noastre.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Cadouri Non-Stop
Logo
Enable registration in settings - general